Entertainment

Bibi Breijman aan de zware medicatie door Yvonne Coldeweijer

bibi en yvonne

Waar Bibi Breijman en Yvonne Coldeweijer in eerste instantie vriendinnen leken te zijn, is toch niets minder waar. Het is zelfs zo erg, dat Yvonne er voor heeft gezorgd dat Bibi medicatie moest gaan slikken. Medicatie dat wordt gebruikt bij spanning, slapeloosheid en angst.

De demonen van Waylon

We zijn allemaal wel bekend met de demonen van Waylon. Hij dacht dat zijn zaakje het niet meer deed en besloot hem dus maar bij een andere vrouw te testen, tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. Uiteindelijk kwam het nieuws via Yvonne Coldeweijer aan het licht en toen begon het mediacircus. Waylon bood publiekelijk zijn excuses aan en Bibi besloot ook een video te maken over het incident. Ze vertelde dat ze Waylon wel heeft vergeven en dat ze hem heeft gekozen als de vader van haar kinderen.

Inmiddels heeft Bibi een heel album én een boek geschreven door de actie van haar vent. Je moet natuurlijk wel uit deze negatieve aandacht proberen een beetje geld te halen, dat kan ook niet anders.

Bibi Breijman aan de zware medicatie door Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk de persoon die het nieuws over Waylon naar buiten gebracht heeft. In eerste instantie deed ze dit niet, om haar vriendschap met Bibi en haar zwangerschap te beschermen. Ze besloot het pas te brengen, toen het tipje van de sluier werd gedeeld in de media. Toen was het tijd om alle vuile was buiten te hangen.

Door de gehele situatie, was Bibi genoodzaakt om aan het einde van haar zwangerschap, heftige medicatie te slikken. “Ik was niet verslaafd aan oxazepammetjes, maar ik gebruikte ze wel af en toe. Om weer kalm te worden. Want ik wilde ook gewoon af en toe moeder kunnen zijn, in het openbaar, met mijn kind. Dat heb ik nu gelukkig niet meer nodig”, vertelde ze aan het AD.

De angst is inmiddels weg, maar deze was destijds heel erg heftig. “Hier voor de deur stonden buurtbewoners vorig jaar gewoon in de bosjes te wachten, hè. We konden op elk moment worden gefotografeerd. Ik kreeg daar echt angst en paniekbuien van. Ik begon mezelf te verdoven.”

11 reacties

Dave

Bij Bibi (pangang) zou ik de hele dat een harde puddingbuks hebben !

Media Courant

Wij voorzien Roddelpraat graag met de laatste nieuwtjes in Medialand.

Dokter Gommie

Ozaxepam zware medicatie? Whahaha. Een mrNa spuit dat is pas zware shit.

Floris

Mijn favoriet blijft de fentanyl in combinatie met een Moët brut imperial roseetje . Word er extreem h0erig van

Ferry Bouwman

Ik ben de leverancier van deze medicatie

Waylon

Ze heeft al mijn viagra pillen ingenomen

Vieze joop

Zou de zeker aan me lat reiger terwijl demonen man waylon toe kijk
Dat kind vol ghb gooien en gaan

Gordon

Ik zit ook aan de zware medicijnen en dat is de schuld van iedereen!

Scooby Doo

Zegt het ene tutje tegen het andere tutje, hoe blijven wij in de belangstelling? Zegt het ene tutje tegen het andere tutje, als ik nu iets verzin, schrijf jij het op en publiceer jij het? Zeggen de twee tutjes tegelijk hoeveel schuift het!

O.J

Ik vermoed dat dit komt door oh oh cherso

Choco Prince

Ze moet niet zo zeuren: vrijwel alle vrouwtjes die ik uiteindelijk in bed heb gekregen, hadden vlak daarvoor zware medicatie van mij gekregen.