Bewijs dat Rapper Sjors liegt over transgender zijn

Rapper Sjors loopt natuurlijk al een hele tijd aandacht te zoeken door te roepen dat hij (ook) transgender is. Niemand geloofde dat al, maar nu is er bewijs dat Rapper Sjors liegt over transgender zijn.

Wij kregen screenshots binnen van iemand die hem leerde kennen op de dating-app Badoo. Deze persoon heeft een gesprek met hem waarin zij aangeeft op mannen te vallen. “Jij wilde vrouw worden toch?”, vraagt de vrouw in kwestie, logischerwijs.

Sjors z’n antwoord daarop is dan: “ben gewoonman”. “Ik zag toch in het nieuws dat je vrouw wilde worden? Klopt dat dan niet?” vraagt ze. En Sjors antwoordt weer met: “Nee. Ben Man.” Hè, verdomme Sjors!

12 reacties op “Bewijs dat Rapper Sjors liegt over transgender zijn

 1. Bolle zuipschuit Roos en kastheumootje Dennie zegt:

  Wij typen alles over van de mediacourant. Verder volgen wij de gekkies op instagram en berichten daar dan over. Leuk verdienmodel.

  5
  9
 2. John Prinsen (joyce) zegt:

  Het is allemaal mijn schuld. Ik ben geen vrouw, Jan is er met zijn dronken kop ingetuind. We vinden elkaar wel leuk maar hij wil geen vent beffen

  5
  2
 3. Marcel Schoutens vaak dronken kaaspooier zegt:

  Ik heb gelogen over mijn handelswaar. Al de kazen zijn afgekeurde producten, meer voor het vuilnis dan voor de dure verkoop. Sorry

  4
  2
 4. Vegetarische kipsate zegt:

  Ik geloof pas dat deze repper trans is als hij met zijn pikkie in een potje op insta staat. Tot die tijd wil ik er niets meer over horen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.