Betaalt André wel alimentatie?

Want Monique verkoopt de kleding van Andreetje de Derde op Vinted. Dat doen alleen mensen in geldnood toch? Wat wel opvalt is dat die kleine op Gucci schoentjes rondliep die nu nog 120 ballen moeten kosten. Maar ook shirtjes voor een paar euro zijn er te scoren. Dus wil je een keer Monique ontmoeten? Bied en wie weet mag je het daar ophalen.

Maar het is ook nog een reclame dingetje, want ze heeft het over meiden die het voor haar hebben gestoomd en gefotografeerd. Wat een vermoeiend leven lijkt me.

13 reacties op “Betaalt André wel alimentatie?

  • ShirmaMousse zegt:

   Vinted verdient geld door kopers een vaste vergoeding in rekening te brengen voor elke transactie die succesvol via Vinted wordt gedaan. Deze vergoedingen worden gebruikt voor het dekken van vaste kosten, zoals verzendlabels of betalingsverwerkingen. Voor elke transactie wordt er 0,7 dollar gevraagd.

   1
   0
 1. Perroni zegt:

  Vinted is een soort internationale scam voor oplichters.
  Als de koper meldt dat je merkartikel nep is kun je fluiten naar je geld en je spullen krijg je niet terug.

  16
  0
  • Barend zegt:

   Ik heb veel mails gestuurd naar Vinted maar je krijgt geen antwoord.
   En het duurt maanden voor je wat verkoop op vinted want als niemand erop kijkt heb je geen bezoekers.
   Niet voor niks is 87% van de reviews op trustpilot negatief over Vinted en Fransen zijn al helemaal niet te vertrouwen die geben slechte ervaringen op en krijgen het gratis.

   10
   0
 2. Jaapie zegt:

  Mij dunkt dat de kleine Dre een soort freeloader is de alleen weet hoe te vangen, voorts weinig. Smerig Lil K. gebroed eigenlijk wel. Bah.

  8
  0
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Andre hoeft geen partneralimentatie te betalen, want ze zijn niet getrouwd. Iedere gescheiden man weet, de partneralimentatie is heel hoog in Nederland; de kinderalimentatie valt wel mee. Als je een co-ouderschapregeling hebt (zorgtaken 50-50 verdeeld), zorg je evenveel voor de kinderen maar betaal je je nog steeds breuk aan de partneralimentatie. Dat weet ik toevallig 🙂
  Andre is niet getrouwd, slimme jongen. Monique mag geluk hebben dat zij in de villa mag wonen. Ik vermoed dat Monique hiervoor aan Andre in natura moet betalen tijdens de bezoekjes.

  13
  3
 4. Juice over juice zegt:

  Snap eigenlijk niet dat ze niet met haar (ex )schoonmoeder kan opschieten
  Zij heeft t kunstje de naam Hazes uitbuiten ook al onder de knie.misschien lijken ze teveel op elkaar dat t niet klikt.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.