Belgische Youtuber bespreekt Roddelpraat

Acid2 heet ie. Hij heeft 400k abonnees en komt dus uit België. Tot zover de introductie. Vanaf 3:27 bespreekt de beroemde jongeman ons programma. Wij zijn volgens hem de twee meest radicale Youtubers van het land. Vreemd, want we zijn altijd lief en aardig.

En hij had eerst nog wat te zeggen over Max Verstappen.

42 reacties op “Belgische Youtuber bespreekt Roddelpraat

 1. Grindtegel zegt:

  Dit is toch niet om aan te horen. Ik ben er niet aan toegekomen aan dat stukje wat over roddelpraat zou moeten gaan. Ik breng nog liever een nacht met rosaliebeautyx door in een van der Valk hotel, waarbij mijn bezoek met hem/het/haar vastgelegd wordt.

  32
  74
 2. Rommelgun zegt:

  Ik verstah er geen klotuh van. Dat gekke west Vlaamse accent met die hippe Engelse woorden erdoor.
  Dus het zal allemaal wel.
  Lijkt me overigens wel een relaxte gozer.
  Kan hij niet een keer aanschuiven bij Roddelpraat?

  28
  2
 3. Frits van lestoren zegt:

  Boh RoddelPraat ik vind het heel saai worden nu kunnen we patty patty patty bipolaire coke jurk en transformers nu wel verzin eens iets nieuws man en hou ook op met die roddels over Marco Borsato allemaal fake.

  1
  4
  • Dominique (heerlijke vent) zegt:

   Borsato is een Italiaan en die zijn allemaal hetzelfde. Je wilt niet weten waar hij allemaal met z’n vette olijfolievingers in heeft gezeten. 🤮

   5
   1
  • Nonnenbranch zegt:

   Dat wannabee Grietje id laatste uitzending( sorry naam weet ik niet) zat beetje preuts te doen als een nonnetje terwijl ze hele dag als verkapt pornosterretje haar têtten als merchandise aanbied (heel wat beeldschermpjes zijn er plakkerig van geworden) zat te kijken als n konijn in de koplampen v n vrachtwagen als er wat over haar têtten werd gezegd. Heel ‘woke’ te doen. Maar wel als termeiertje je centjes verdienen. Eruit geknipt.meisje zei niks en dat slaan op die knop….nee wordt lekker leuke uitzending dan als de bel de hele tijd gaat. Meisje is woke bah bah trek dan een truitje tot je kin aan en maak foto’s kijken hoelang je dan nog t sterretje v yt bent! Snap dat er geknipt is ( denk ong drie knipjes en dat is incl haar navelstreng.meisje komt net kijken).ze was niet grappig of adrem,zonder fliter en zonder alleen tepelbedekking niet echt knap ( gewoon girl’ next door typetje). Dus meisje je hoeft niks te expose want je exposed jezelf al hele dag op je insta-account. Heel stoer maar helaas je bent niet uit het juiste hout gesneden om onze mannen te overrullen. .kan je helemaal niet aan joh. Jan en dennyboy hebben JOU gespaard want ze zijn veelste adrem voor jou.was je huilend van tafel gelopen joh. onze mannen met opgetrokken wenkbrauwen achtergelaten zichzelf afvragend wat ze verkeerd.hadden gedaan. Ben wel klaar met t niemendalletje die onze ome Jan en dennyboy onder de bus wilde duwen…met een gestrekt been aan tafel ging zitten.lekker gezellig ook. Uitgestrekt verwend Bekkie de hele aflevering. Was lekker thuis gebleven joh in je bikini. Lekker woke zitten doen maar zelf mega slaapverwekkend zijn. Zo klaar nu.next.

   1
   2
 4. Glennis Gross zegt:

  Kan er niet naar luisteren. Ik kwam niet verder dan dat zijn mama had gezegd dat ie gewoon kan werken na een avond zuipen. Hij had dan wel weer een middag dutje gedaan dus heb geen meelij.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.