Bekladde peperdure Mercedes in de PC Hooftstraat was een stunt

Afgelopen tijd ging het behoorlijk los op het internet. Bij verschillende nieuwssites, waaronder De Telegraaf, werd wild gespeculeerd over de bekladde peperdure Mercedes in de PC Hooftstraat.

Nu blijkt het dus (inderdaad) om een stunt te zijn gegaan. De artiest in kwestie, Sigourney K, deelt zojuist op haar Instagram dat zij degene was die de auto beklad had. Niet omdat de auto van iemand was die haar bedrogen had, maar omdat het onderdeel was van een PR-stunt voor haar nieuwe single.

Excuses, het zal aan mij liggen, maar ik moest even Googlen wie deze meid was… Ik weet even niet of dat mijn tekortkoming zijn of die van haar, maar ze blijkt zangeres te zijn van bijvoorbeeld het nummer Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam in samenwerking met Antoon.

Wie het ook is, we moeten het haar meegeven: dit was een fantastische marketingstunt. Hoe grappig is het dat iedereen dit deelt op het internet met de grote vraag wie er vreemd was gegaan? Zelfs de politie kwam kijken naar de situatie. Op zich is het wel logisch dat ze komen kijken bij een vernieling waarvan niemand wist dat het om een stunt ging.

Wel heel erg zonde van de Mercedes, tho…

https://www.instagram.com/reel/CiAIoQ0jGlN/?utm_source=ig_web_copy_link

13 reacties op “Bekladde peperdure Mercedes in de PC Hooftstraat was een stunt

 1. Janus Anus Roos het 🐷 zegt:

  Mijn 4e hands Range Roester kun je herkennen aan tig tassen lege drankflessen achterin en een opblaasmatrasje (een goede beffer heeft altijd de juiste spullen aan boord)

  5
  8
 2. Jimmy zegt:

  Dan moet je maar niet zien wat ze in sommige landen illegaal geïmporteerde auto’s aandoen. Hartverscheurende publieke excecuties. 😔 Dit is niets dan een artiest die het niet zozeer van haar kunnen niet hebben.

  0
  1
 3. Jimmy zegt:

  Dan moet je maar niet zien wat ze in sommige landen illegaal geïmporteerde auto’s aandoen. Hartverscheurende publieke excecuties. 😔 Dit is aandachttrekkerij van een zanger dat het nodig heeft.

  0
  1
 4. Rapper Sjors zegt:

  Yeah, ik heb ookkk een merceedessss

  Gebruikt in mijn rap videoooo

  Die kun jij kopennn!

  Er zit welll pindakaas op de bekledingggg

  Heb je interessse? Bel dann mijn zakwaarnemerrrr (mamma) of mijn zaak waarnemerrr (oom/pappa)

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.