Bekende YouTuber gaat vreemd met de buurman

joyce

We weten niet precies wie JoyceJoin is, noch of ze voor man of vrouw kan doorgaan, maar ze moet even haar hart luchten. En daar geven wij natuurlijk graag alle ruimte aan.

Joyce is namelijk met de buurman naar bed geweest. Nou ja kijk het huwelijk van die buurman stond al op knappen, zo bevestigde de buurvrouw later zelf, dus dit was allemaal een kwestie van tijd natuurlijk. Ze hebben vieze dingen met elkaar gedaan, en daar voelt deze YouTube-parel zich nu héél slecht over. Bovendien was ze niet eens echt verliefd op de buurman, dus ja wat heb je er dan eigenlijk aan. Enfin, de buurman is door de buurvrouw het huis uit gezet en er was ook nog iets met eieren gooien en de pliesie. Die kruizen in haar oren zijn om de kwade demonen weg te houden trouwens. Iemand trouwens nog wat chloor om in onze ogen te spuiten?

44 reacties op “Bekende YouTuber gaat vreemd met de buurman

 1. Maarten zegt:

  Dan moet je ook wel een levendige fantasie als man hebben om daar op te liggen. Maar ja ook een Melanie Suikerbuik en Alice Olsthoorn hebben mannen zo gek gekregen om er mee te wippen dus niks verbaast mij meer in dit land.

  2
  0
 2. Puddingdruppel zegt:

  Lekker makkelijk om de helft van de tijd vol te janken.

  Je hebt er nu misschien weer een vriendin bij. Totdat de buurvrouw een nieuwe kerel heeft, dan krijg jij weer een paar eieren tegen je smoelwerk.

  Heerlijkheid duurt het langst.

  1
  0
 3. ^^^GRILLMEISTER^^^ zegt:

  Ik stond laatst in de pleeruimte bij het tankstation langs de snelweg (A4 bij Hoofddorp), moest pissen (ik dacht dat ik ook moest scheiten, maar was niet zo), naast me een vrije urinoir, wat denk je, staat ineens die Joyce naast me, en niet als poetsvrouw om die pispot schoon te maken, nee hoppa ze haalde die slurf eruit en lossen maar.

  2
  0
 4. marianne markus zegt:

  Dennis is een kleine jongen en ze zou Dennis wel doen in het donker.
  Weer eens bewijs dat deze mevrouw samen met een paar andere (is al bewezen) youtubers, dus een bepaalde voorliefde heb voor kleine kinderen.

  Dennis geef je toch een aaitje over zijn bolletje en een ijsje bij de Mac?? Laat de vieze dingen over aan de echte jonge mensen, Joeri of Joyce, Satan, of hoe je mag heten…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.