Entertainment

Beelden: Linda de Mol valt weer in armen van Vieze Jeroentje

linda de mol jeroen rietbergen

Linda de Mol leert in principe helemaal niks van de heftige situaties in haar leven. Everthing happens for a reason is natuurlijk een uitspraak die duidt op dat je van heftige situaties veel kunt leren, maar daar heeft Linda de Mol lak aan.

Linda de Mol Jeroen Rietbergen relatie

We zijn allemaal bekend met de meest walgelijke dingen die Jeroen Rietbergen heeft gedaan bij The Voice of Holland. Naast de slachtoffers, die een vreselijk trauma hebben opgelopen, is het natuurlijk ook écht vre-se-lijk voor Linda de Mol. Zij heeft de afgelopen jaren met deze viespeuk in bed moeten slapen.

Linda schreef er een heel stuk over in haar eigen tijdschrift. Hoe walgelijk het wel niet was, hoe erg ze was geschrokken, het moment dat ze het hoorde, de hele situatie. Enfin, de twee dingen uit elkaar, want dit kan natuurlijk niet door de beugel.

Beelden: Linda de Mol valt weer in armen van Vieze Jeroentje

Maaaarrr, Linda de Mol is erg vergevingsgezind, of gewoon heel erg dom. Al vrij snel na het nieuws over The Voice of Holland, kwam het bericht naar buiten dat Linda en Vieze Jeroentje weer samen zouden zijn. Hij zou zijn komen eten, bij haar op de bank zitten en daar zelfs weer slapen! Echt een hele dikke middelvinger van Linda naar de slachtoffers die Jeroen gemaakt heeft.

Er zijn foto’s verschenen waarop Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen te zien zijn, op de cover van weekblad Story. Erg blij kijken ze niet, ze staan er echt gigantische chagrijnig op. Het maakt allemaal niks meer uit, ze hebben wat ze willen, met alle gevolgen van dien.

Bekijk hieronder de cover van Story:

View post on Instagram
 

12 reacties

Johnny de drol

Ik blijf toch wel de grootste viezerik !

Wally

Als hier tegenover staat dat Linda dan niet meer op de buis verschijnt dan teken ik ervoor!

Ga dan maar fijn naar Jeroen!

Begrafenis

Zo, de begrafenis zit er g e l u k k i g op. Het familielid waar het omging, was m’n oma.

Zo jammer, dat ze het nog niet eventjes 10 maanden langer kon volhouden. Dan was het weer waarschijnlijk ook beter geweest.

Ik heb wel een mooie Smart TV kunnen krijgen. Heel gaaf met die concerten en dj sets.

Media Courant

Het originele artikel is te vinden op Media Courant.

Rico010

Linda is geen (k0nt) haar beter , die laat zich graag pak ken door allerlei rand figuren voor een paar tientjes,ze wordt graag gedomi neerd weet ik uit betrouwbare bron nen, b0ndage,plugs etc en Jeroen kijkt dan toe,spelend met zijn fluit !

Scooby Doo

Het zal toch niet waar zijn. Ja, het is waar, dat wisten wij natuurlijk al langer dan vandaag. Linda is een huichelaar. Janken voor meer oplages en meer geld. Haar k*t volstorten met beton is de beste optie.

Gabelstaplerfürher Henk

Het begint een beetje op de familie “Von Oranje und Nassau” te lijken.
Dirty jeroentje, heeft al meer snollen op zijn vork(je) gehad, als ik pallets in een week.
“Wie is de Snol” nieuw seizoen…

Plien

Vieze jeroentje

Plien

Dijen

Plien

G-a-t-s-i-e

En dan moet Vieze Jeroentje dus ookal bij Linda tussen haar blanke dijen dingen doen …. BRRRR.

Je zou toch zeggen dat zijn leven al k-u-t genoeg is, maar nee hoor, dit kan er ook nog wel eventjes bij.

En na de daad wordt hij waarschijnlijk afgedankt en weer de straat op ges’hopt totdat het vrouwtje weer de jeuck voelt.

Arme Vieze Jeroentje.
Hopelijk sluit de rechter hem een paar jaartjes op, lang genoeg om de overgang van Linda te overbruggen. Als die Viezerik dan thuiskomt heeft ze een opgedroogde doos en is er niets meer aan het handje

Maria dos la Santos

Querido pueblo, el sol brilla sobre las verdes colinas de nuestra hermosa España. disfrutar del vino, la comida y de los demás. que viva el amor y a vuestra salud

Vieze jeroentje

Ja mijn enorme vleesl#l was toch onweerstaanbaar voor lin. Fijn om.m weer eens in die poffertjespan r€€t te douwen. Die gleuf sla ik over dat is als een frikadel in de gang gooien.