Entertainment

Beelden: Jade Anna vindt haar voorgevel kleiner geworden

jade anna

Hoewel Jade Anna van Vliet goed bezig is in de sportschool, levert het haar niet alleen maar voordelen op. In een nieuwe video vertelt ze over haar kleiner geworden boezem.

Ongesteld sporten

Sinds haar relatie met Gio Latooy helemaal voorbij is en ze een relatie is aangegaan met Ajax-speler, Kenneth Taylor, laat Jade Anna van Vliet op haar social media zien dat ze nog actiever aan het sporten is. Tegenwoordig is ze zelfs in de sportschool te vinden als ze ongesteld is, waar ze erg trots op is. ‘Ik merk altijd echt dat ik me zo down voel als ik ongesteld ben. Heb sowieso altijd buikpijn, rugpijn, ben mega emotioneel, echt alles komt er bij kijken haha. Maar als ik dan ga sporten voel ik me ZO goed’, aldus Jade Anna. Afgelopen maand deelde ze opnieuw haar avontuur in de sportschool toen ze ongesteld was, het blijkt goede cijfertjes op te leveren op haar Instagram.

Beelden: Jade Anna vindt haar voorgevel kleiner geworden

Het gezonde leven van Jade levert haar niet alleen maar voordelen op. Ze is regelmatig helemaal uitgeput van haar zware leven. Ook heeft het sporten ervoor gezorgd dat haar boezem een stuk kleiner is dan voorheen, zo vertelde ze in haar TikTok-video. Ze heeft het in een nieuwe video namelijk over de grootte van haar voorgevel. Ze begint haar ‘get unready with me‘ over haar haar. ‘Iedereen zei na een van de vorige video’s dat een boblijn mij zo goed zou staan, maar ik ga het niet doen. Ik ben er namelijk echt weer achter gekomen dat lang haar gewoon bij mij hoort.” Maar zoals gezegd is ze van mening dat haar voorgevel een stuk kleiner is dan voorheen. “Als ik gewoon filmpjes terugkijk, dan kijk ik gelijk hoe mooi mijn haar toen was. En dat mijn boobs toen nog groter waren.” En daar heeft Jade ‘Annaaa’ ook wel gelijk in, ze wordt steeds dunner, waardoor haar hele uiterlijk is veranderd, zo ook haar ‘boobs‘.

View post on TikTok

10 reacties

Bobbi Eden

Een druppel zaad doet wonderen meid

Scooby Doo

Waarom moet zij haar vieze tong uit haar mond steken terwijl ze een foto neemt. Jade Anna wacht blijkbaar op haar baby hapje Olvarit rode biet. Vies wijf die Jade Anna.

Keesie

Mijn god wat een vermoeiend kind……

Befteckel (Borsten-specialist)

Borsten zijn leuke dingen.
Mooi speelgoed, en dat terwijl borsten vnl bestaan uit vet.
Het is een handvol vetweefsel, bindweefsel en melkklieren.
De grootte van de borsten hang af van de hoeveelheid vetweefsel. Daarom heeft de ene vrouw grotere borsten dan de andere vrouw. Het betekent dus dat borsten tijdens het afvallen kleiner kunnen worden, ze krimpen. Zodoende heeft het dan ook geen zin voor Jade Annaaa om haar borsten te gaan trainen wanneer ze grotere joekels wil. Ze kan door middel van specifieke oefeningen er wel voor zorgen dat haar borsten er steviger uit zien.
Zijn er meer fotoos van ervoor en erna?
Dan kan ik daar iets meer bij vertellen.
Bedankt alvast

Befteckel (hobby gyneacoloog)

Volgende onderwerp:
De clitoris.

Benaouli al Habiboua

Borsten kleiner is en wenkbrauwden is dikker wordt. Ziet uit is een grote streep remspoor met tarrels erboven haar ogen is. Niet mooie meisje meer. Is jammer is.

palmtakje

Ik begin steeds meer te denken dat minstens de helft van de vrouwen het wel oké vind om als een soort “publieke vrouw” door het leven te gaan.

∆nus πeuker

Helemaal top ! Mijn dag kan niet meer stuk !

Natnek

Zij kan echt helemaal niets.

Mannenpapjes

Hey Jade, probeer mijn lekkere natte mannenpapje eens