BEELD! Het knappe zusje van Sarah van Soelen

julia-van-soelen

Andre Hazes (junior) is weer gelukkig in de liefde, zegt hij zelf. Hij ruilde Monique Westenberg (43) in voor de rondborstige Sarah van Soelen (25) en feest er weer flink op los, hebben we uit eerste hand vernomen.

Ondertussen is deze Sarah in één klap naar bekendheid gekatapulteerd. Op Instagram ontplofte ze en noteert daar momenteel 115k volgers (and counting). Maar er zit nog meer in de Van Soelen-stal! Aanschouw: Julia van Soelen. Het zusje van, maar misschien wel het bewaarde geheim van Insta. Foto’s!

10 reacties op “BEELD! Het knappe zusje van Sarah van Soelen

 1. Optiefen met die mafketels zegt:

  Het zou mooi zijn deze zwaar aandachtsgeile familie geen aandacht te geven want daar is het hun zeer duidelijk om te doen sinds ze dat achterlijke hoerenjong van een Hazes naarbinnen hebben weten te trekken. Of beter gezegd, sinds de benen en opgepompt pijpmuiltje van homewrecker Saar voor Hazes open zijn gegaan. Dit zijn de van Galens 2.0…
  Niemand zit erop te wachten dat we minimaal 20 jaar deze aandachtsgeile walgelijke lui zonder normen en waarden elke dag op het scherm gaan zien!! Dank u.

  0
  0
 2. Dennis Schouten zegt:

  Wat een leuke meid. Ik ga mijn standaard methode inzetten: complimentjes onder elke foto en reageren op alle stories. Ik laat weten hoe het afloopt!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.