Beartop feliciteert toyboy

Marc van der Linden nu ook historicus

Ja, dat gaat dus over Marc van der Linden. Met allemaal liedjes laat ie een knullie weten dat hij aan hem denkt met zijn verjaardag. Daar heeft Marc alle tijd voor want hij is werkelijk overal ontslagen. Bij RTL Boulevard, bij Weekend en het koninklijk huis.

Nou ja, hij maakt er wel werk van. Mijn hemel.

7 reacties op “Beartop feliciteert toyboy

 1. Pieter zegt:

  Gatver.
  De gatver.

  Ik stel voor dat iedereen die bij Talpa of RTL iets op tv doet stante pede ontslagen wordt en opnieuw gaat solliciteren.

  En zonder drugstest, alcoholtest en VOG kunnen ze allemaal in de rij bij het UWV.

  Het is toch bezopen dat de grootste junks en de goorste seksdelinquenten nog steeds dagelijks of wekelijks op de landelijke televisie verschijnen?

  Nog even afgezien van dat vrouwen molesterende monstertje Johnny.
  Die is echt kansloos met z’n ontkenningen.

  Dat wou ik ff kwijt.
  Prettige zondag allemaal!

  35
  0
 2. >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

  >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

  SANDER S. LIGT ONDER VERGROOTGLAS

  Na het schandaal in 2020 waaraan de kleine Sander ten onder is gegaan en keihard gecanceld werd is zijn publiekelijke eliminatie wederom actueel nu de derde prinses haar vijftiende verjaardag viert.
  De online schandpaal ligt de laatste jaren snel op de loer en de lat ligt laag, een onderdeurtje als Sander S. liep er al moeiteloos onderdoor.

  Sander S. blikte onlangs terug over de gevolgen van ‘gecanceld worden’ en wat deze aantijgingen voor betekenis hadden in het publieke debat.

  Wat Sander S. toen nog niet wist, en de rest van de wereld wel, is dat sommige zaken sociaal niet geaccepteerd worden.
  Was dat gebrek aan opvoeding?
  Was dat iets waar hijzelf jarenlang de ogen voor heeft gesloten?
  Of verkeerde hij zo tergend lang in het gezelschap van mensen die het zelf ook niet zo nauw nemen met de normen en waarden in onze maatschappij? Sander heeft op deze vragen geen reactie gegeven. Wel zegt hij:
  “Ik was woest”.
  Dat ging over de aantijgingen die gedaan werden in het publieke debat toen hij begreep dat iedereen hem als een pedofiel beschouwde.

  Sander S. kreeg een plekje aan de digitale schandpaal en ontving diverse doodsbedreigingen aan zijn adres. Ook voormalige opdrachtgevers wilden niet meer met hem geassocieerd worden en enige steun jegens zijn verdorven standpunten bleven dan ook uit.

  Het blijft natuurlijk best confronterend als je niet precies weet wat wel en niet gezegd kan worden in podcasts, op televisie of de radio. Kun je dan achteraf nog je onschuld claimen?

  Sander S. is sindsdien verdwenen uit het Nederlandse medialandschap, hij woont in Zweden en produceert op eigen titel een aantal podcasts.

  Op deze feestelijke dag wordt er argwanend gekeken naar een reactie uit Scandinavië. Zou hij ervan geleerd hebben of gaat hij vandaag weer over de schreef nu de derde prinses de leeftijd van vijftien jaar heeft bereikt?

  Van harte gelukgewenst met deze mooie dag, Sander, en we missen jou nog steeds niet.

  19
  2
  • Trekdrop wil ook zo’n slimme vriendin als Sander S. zegt:

   Sander Schimmelpenninck: ‘Mijn vriendin vond Op1 te dom voor mij, ze had het goed in de peiling’
   HENGELO – Voor de menigte was 2020 het jaar van zijn doorbraak. Sander Schimmelpenninck (36) was een van de gevierde presentatoren van de talkshow Op1. Maar hij werd ook vaak met de dood bedreigd door rechts-extremisten. De Twentse journalist en ondernemer vond het dat niet waard. Hij stopte en kiest voor de vrijheid om te maken wat hij wil. En te zijn waar hij wil zijn.

   1
   0
  • Stichting Martijn zegt:

   Sander Schimmelpenninck kan gratis erelid worden bij onze indooorspeeltuin.
   We hebben fanta-limonade en vleeslollies met aardbeien smaak

   8
   1
 3. Ollie het Olijke Olifantje zegt:

  Die toyboy is vast lekker in z’n poepertje gestampt door die kinky Beartop. Al die achterdeurtjes klappen wijd open als Beartop voorheen Hairytop z’n apotheek opent. Hoe dan ook hieperdepiep voor toyboy Anders Robson !

  1
  0
 4. Gall & Gall te Bergen zegt:

  Wij feliciteren Jan Roos met het feit dat hij wederom niet op zijn fiets is geklommen maar vrolijk voor het middaguur aan het bier en de sterke drank ging.
  Bedankt J. Roos namens de gehele firma

  5
  5
 5. Hermelijntje zegt:

  Maar gelukkig mag deze harige borst nog wel z’n royale colums blijven schrijven voor MAx omroep blad. Leest toch anders wanneer je z’n achtergrond kent. Maar meneer z’n baas Slachters is een enorme hypocriet en geeft iedereen graag nog een kans.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.