Barbies nieuwe vriend uit het hart en in de bak

Dit nieuws komt niet uit eerste hand, maar het is meer een vuige roddel. En dan is het zeker waar. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft relatieproblemen. Nu heeft Barbie altijd wel problemen en vooral met relaties, maar deze is weer chique hoor. Gilly, de vader van haar derde afgenomen kind, schijnt in de knast te zitten en hun verkering uit. Of het waar is weten we niet, maar te mooi om dood te checken.

Ze kreeg een kind met Gerrit, maar toen baby Djemino nogal donker afstak bij de witte snoet van hem bleek het kind van een ander. Nu is het algemeen bekend dat de benen van Samantha vaker opengaan dan de sluizen van IJmuiden, maar deze zag niemand aankomen. Het jongetje bleek van Gilly en toen Gerrit aan de kant werd gezet kreeg het de naam Angelo. Een hele verbetering want Djemino is nogal al een kermisnaam. Angelo doet het beter op het woonwagenkamp.

Nu blijkt dat Gilly ook alweer loesoe is. En niet alleen uit het hart van het clowntje Barbie, maar ook uit de maatschappij. Hij zit namelijk in de bak. Het is niet de eerste keer dat Samantha warme gevoelens krijgt voor iemand die het wetboek minder goed uit het hoofd kent. De vader van de eerste twee afgepakte koters, Michael, is ook een bekende van de politie. Hij schijnt te dealen in oppeppende middelen waar veel BN’ers de neusjes mee poederen. Al met al een prachtig verhaal om het weekend mee te beginnen, dachten wij zo.

7 reacties op “Barbies nieuwe vriend uit het hart en in de bak

 1. Mike en Naomi zegt:

  Barbie is als Dreetje Faalhazes maar dan met een stinkende uitgewoonde kut en net zo ordinair als dat ouwe leren bankstel dat zich zijn moeder noemt, Rochel v Galen.
  Deze twee pauperTokkies zouden perfect zijn voor elkaar. Na bouwpakket Sarah wordt het tijd om ze eens aan elkaar voor te stellen. Ik hoor de huwelijksklokken al luiden…..

  Ga maar na;
  allebei slechte ouders.
  allebei likken zich direct in bij de schoonfamilie.
  allebei staan binnen een week bij de tattooboer om hun nieuwe ‘ware liefde’ te vereeuwigen.
  allebei hechten ze geen enkele waarde aan normen en waarden.
  allebei neuken ze naast de pot.
  allebei zijn ze geen enkele toegevoegde waarde voor de Nederlandse maatschappij.
  allebei verslaafd aan drank, drugs, social media en vooral verslaafd aan zichzelf.
  Zij blond en dikke tieten, meer hoeft ze niet te hebben voor kleuter Dreetje.

  Ik zeg; match made in heaven!

  0
  0
 2. Eva zegt:

  Willen jullie het een keer over het feit hebben dat zij ervoor gekozen hebben de baby Angelo te noemen, terwijl haar dochter Angelina heet. Godsamme wat een originaliteit!

  0
  0
 3. Robbie zegt:

  Dus vanavond weer een avondje Sterren Springen?? Samantha die een snoekduik van het balkon maakt, hoop dat het gefilmd word dit keer…

  0
  0
 4. Pingback: BREEK: Vriend Barbie valt dood neer - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.