Barbie: ‘Mensen vinden mij dom’

barbie

K*tmensen ook altijd. Verlies je een keer de voogdij over je kinderen, heb je nooit een volzin kunnen afmaken, zet je jezelf op nationale televisie weg als ultieme bimbo, vinden mensen je vervolgens meteen dom?! Volgens ons ligt het gewoon aan demense.

In een openhartig relaas op social media-platform Instagram vertelt Samantha de Jong, in het echt Barbie, over haar zware strijd met eigenlijk alles in dit leven. Wat opvalt is het uitblijven van overdreven spelfouten en dat we het zowaar konden uitlezen zonder in een depressie te glijden. Aanschouw:

Hierna plaatste ze gewoon weer een foto van haar Harrie’s.

13 reacties op “Barbie: ‘Mensen vinden mij dom’

 1. Robbie zegt:

  Mooi geschreven door Mieke Krol. Ook weer zo’n kwakzalver zeker die dan zegt je hebt het nog niet verwerkt en je mag het in deze ruimte achterlaten blablabla….

  0
  0
 2. Maron, Jordi, Tangel, Jeffrey, Sonny, Gerrit, Michael en heel mannelijk DH en omgeving zegt:

  Je ziet gelijk dat het door iemand anders dan uitermate dom wicht Barbie is opgesteld, want dat gedrocht kan nog geen woord foutloos schrijven.

  Als je als ‘advocaat’ bij een uitermate dom wicht en mislukte Barbie moet gaan schuimen om potentiele klanten te trekken door gratis advies te gaan geven doe je toch iets niet goed. Als ik problemen zou hebben met Jeugdzorg zou ik dus nooooooooit en te nimmer bij Mieke Krol aankloppen!

  En ach en wee, IEDEREEN heeft haar weer gebruikt en is onbetrouwbaar jegens haar. Arme domme drommel, toch. Gelukkig maar dat Barbie zo’n eerlijk mens is. * kuch.
  Rot toch op, vuil secreet. Van de 10 woorden die uit haar verkankerde muil komen zijn er 12 gelogen!! Plus dat ze een spoor van ellende achterlaat bij iedereen die in haar buurt wil komen met d’r smerige narcistische spelletjes.
  Dus nee, niemand trapt in deze zoveelste zielige aandachtzoekerij. Doei!

  0
  0
 3. Arie Boosma zegt:

  Ik heb toch wel meelij met Samantha.
  Ze heeft echt de capaciteit niet om het allemaal te doorzien.

  Peace and love!
  Groeten kwaaie Arie.

  0
  0
 4. Donald Trump zegt:

  Laten we eerlijk zijn: dit stuk ongeluk had wellicht een stuk minder ongelukkiger kunnen zijn, als John de Mol had afgezien geestelijk minder bedeelden als deze, uit te buiten dmv het maken debielentelevisie als ‘Oh oh…’ . Het was wellicht beter geweest als mevrouw buiten de spotlights was gebleven en gewoon peterselie langs het rode lampie was blijven halen voor de rest van haar werkzame leven.

  0
  0
 5. Owen zegt:

  Hi there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that go over the same subjects? Thank you so much!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.