Barbie laat volgers weer eens schrikken

samantha-dejong

Zo nu en dan krijgen wij mannen een kijkje achter de schermen bij het andere geslacht. Soms verschaft het de broodnodige inzichten, soms worden we er een beter mens van. Er zijn echter gordijnen die we liever gesloten houden.

Samantha de Jong is zo’n gordijn. Leuke meid, zware tijd achter de rug, maar als we dan getrakteerd worden op een Samantha waarvan de wenkbrauwen zijn weggespoeld moeten we toch even slikken. Brrr.

15 reacties op “Barbie laat volgers weer eens schrikken

 1. Dwight Power zegt:

  Oooh wat lelijk! Wat is dat toch dat sommige vrouwen (voornamelijk instagram/selfie-snolletjes) zulke grote donkere wenkbrauwen nemen?!

  0
  0
 2. Management zegt:

  Uit eerste hand weet ik dat Samantha nergens voor betaald ze wilt haar nagels, wimpers, wenkbrauwen en lipjes alleen gratis laten doen waarna ze daarna een reclame post zal plaatsen op insta met je bedrijfnaam als vergoeding, ook weet ik uit eerste hand dat ze meerdere keren in de week aan de snuif en ghb zit en niet zown beetje ook, ook uit eerste hand weet ik dat ze aan seks tegen betaling doet voor 2500 eurotjes mag je er een uurtje mee doen wat je wilt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.