Barbie is alweer met haar haar bezig

Samantha de Jong staat bekend als compleet achterlijk. En dus liet het hoopje ellende haar achterlijkste kant zien. Terwijl haar “liefde van haar leven” nog geen week dood is begint Barbie over haar nieuwe coupe te Instagrammen. We zijn echt geen scherprechters van den goede smaak, maar kom op zeg. Een beetje over je haar lullebakken, terwijl de vader van je (zoveelste) kind net een OD heeft gehad.

Wat er in het hoofd van dit mens rondgaat is echt niet te geloven. Als er Ć¼berhaupt iets rondgaat natuurlijk.

13 reacties op ā€œBarbie is alweer met haar haar bezigā€

 1. Gelmore zegt:

  Heeft ze die OD nou wel of niet overleefd? Die doodenge rotkop ziet eruit alsof iemand haar heeft laten opzetten, dus ik twijfel nog.

  0
  0
 2. De haarspecialist zegt:

  En ook gelijk haar gore tieten in de uitverkoop zodat ze dezelfde avond ng een paar klanten kan afwerken voor een snuifje of een buisje GHB. Nu haar leverancier er niet meer is zal ze toch weer zelf aan de bak moeten. Ach, volgende week ligt er weer een andere verslaafde crimineel op haar bank die ineens de vader van haar laatste kind blijkt te zijn.

  0
  0
 3. De haarspecialist zegt:

  Net een uur of wat de kist in de grond en mevrouw plaatst alweer een nieuwe trits slettenfoto’s. Echt niet normaal hoor! Wat een staatsmongool!

  0
  0
 4. Gordons ponypack zegt:

  Wij hebben alzheimer geconstateerd bi j Barbie, ze lijkt namelijk haar relatie met haar dode vriend al weer vergeten te zijn. Nieuws uit eerste hand, u hoort het hier als eerste!

  Vind u dit ook niet verschrikkelijk en hoopt u ook dat het nooit meer goedkomt met Barbie? Like en subscribe dan op roddelpraat en ontvang een gratis hap lucht!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.