Badr Hari toe aan pensioen


Als morgen blijkt dat we de rechtszaak tegen de Televizier hebben verloren, dan hebben we deze week toch nog één overwinning te pakken. Badr Hari heeft gisteravond namelijk tot niemands verdriet verloren van de Poolse kickbokser Wrzosek.

Glory 78, Badr’s time to shine. Nederland was er klaar voor. Badr was er klaar voor. Althans, hij had in juni z’n neusje gebroken waardoor de hele meuk verplaatst werd naar gisteravond, maar hij was er klaar voor. De halve Marokkaanse bevolking zat in het publiek om de man zijn overwinning in te juichen. En na lang wachten was het gisteravond om 11 uur eindelijk zover.

De 36-jarige Marokkaanse badboy struikelde wel al na 12 seconden over zijn eigen tenen, maar dat mocht niet baten. Handige Harri dacht zijn Poolse tegenstander in het wielrenbroekje en met twee verschillende sokken ff snel knock-out te meppen, maar tegen het einde van de tweede ronde schopte die Pool ‘m mooi tegen de vlakte, met zijn roze sok nota bene. Uit onbegrip van zijn eigen overwinning knielde de Pool na de wedstrijd nog voor Harri waarna hij uit gevaar voor eigen leven werd weggewuifd.

Uiteraard pakte Badr zijn verlies zeer sportief op. Er kwam geen felicitatie vanaf en ook bij de uitslag toonde hij zo veel wederzijds respect voor zijn tegenstander, dat hij de ring uitliep om lekker lavendelthee te gaan drinken met z’n vriendjes. Een reëlere gedachte is dat hij met zijn driftharses z’n kleedkamer en een paar bewakers aan gort geslagen heeft. Uit eerste hand (van Dennis zelve) heb ik vernomen dat er in het publiek in ieder geval een lekker agressief sfeertje hing. We hopen dat de vier supporters van Wrzosek levend zijn thuisgekomen.

29 reacties op “Badr Hari toe aan pensioen

 1. Willem zegt:

  Ik heb een hekel aan discrimineren, maar die Marokkanen staan er al niet zo lekker op dan kan zo’n man als deze de Marokkanen goed op de kaart zetten. Maar wat doet die lekker dom en vervelend doen zoals heel dat kut volk doet. Ik begin er toch langzaam in te geloven dat het beter is de mensen met deze afkomst een plekje ergens anders te geven Texel ofzo

  45
  8
 2. Brutus zegt:

  Dit stuk straatvuil zie ik het liefst verder aftakelen. Binnen enkele jaren in een scootmobiel met zijn hoofd scheef hangend waar wat kwijl uit druipt. Vrienden heeft hij dan niet meer. Geen faam, weg vrienden. Als ik hem tegen zou komen zou ik de hond even tegen deze prutser in zijn scootmobiel laten pissen. En dan een euro op de grond gooien voor hem zodat hij er net niet bij kan.

  37
  2
 3. Robbie zegt:

  Durf het bijna niet te zeggen, maar ik keek altijd op tegen Hari en Verhoeven. Maar dat kwam snel ten einde toen Hari zich zwaar ging misdragen. Waar Verhoeven (held) liet zien dat het enige waar je skills en kracht telt in de ring is en Hari allemaal domme dingen buiten de ring deed. En uiteraard vinden Marokkaantjes dat schitterend, dat is misschien nog wel het ergste. Maar weer een mooie vernedering voor harige Hari. Top gedaan van die Pool……………..

  16
  0
  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Verhoeven een held? Hou toch op dat is de saaiste vechter van de afgelopen eeuw. Als je slaapproblemen hebt moet je naar wedstrijden van Rico Verhoeven kijken. Dan nog dat politiek correcte gelul erbij in eider interview en je hebt helemaal nooit meer slaap te kort. Dan zie ik toch liever Badr die van de 100 wedstrijden er gewoon 90 op Knock-out heeft gewonnen. Ben geen Marokkaan overigens. Voordat je racistisch tegen mij gaat doen.

   1
   0
 4. Fryslân zegt:

  De stuccadoor tegen de gelukzoeker uit Marokko.

  In Polen kennen ze geen Marokkanen. Daar hebben ze er de schurft aan.

  Ik zeg stuccadoors uit Polen zet hem op.

  18
  3
 5. Steven Barries zegt:

  Die sukkel komt zonder zijn vriendjes knokken en gaat weer neer. Elke keer weer genieten. Wanneer wordt die zielepoot de volgende keer in elkaar geschopt? Dan zijn wij zeker weer van de partij. Vooral blijven doorgaan.

  1
  0
 6. Jamal B.S zegt:

  Alweer domme pech voor Badr Army, denk dat hij nu samen met zijn trainers echt wel praat over stoppen of doorgaan.
  Ik denk dat het beter voor hem is trainer te worden van nieuw kickbox talent. Wat wel zo is zijn tegenstander was al 3x op 7 tellen gezet hij kin alleen nog winnen op technisch K.O.
  Hoe vaak gebeurd het dan dat dat ook lukt? Geweldige prestatie maar voor Badr diep triest

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.