Uit eerste hand

Badr Hari toe aan pensioen

Badr Hari

Als morgen blijkt dat we de rechtszaak tegen de Televizier hebben verloren, dan hebben we deze week toch nog één overwinning te pakken. Badr Hari toe aan pensioen hij heeft gisteravond namelijk tot niemands verdriet verloren van de Poolse kickbokser Wrzosek.

Glory 78, Badr’s time to shine. Nederland was er klaar voor. Badr Hari was er klaar voor. Althans, hij had in juni z’n neusje gebroken waardoor de hele meuk verplaatst werd naar gisteravond, maar hij was er klaar voor. De halve Marokkaanse bevolking zat in het publiek om de man zijn overwinning in te juichen. En na lang wachten was het gisteravond om 11 uur eindelijk zover.

De 36-jarige Marokkaanse badboy struikelde wel al na 12 seconden over zijn eigen tenen, maar dat mocht niet baten. Handige Harri dacht zijn Poolse tegenstander in het wielrenbroekje en met twee verschillende sokken ff snel knock-out te meppen, maar tegen het einde van de tweede ronde schopte die Pool ‘m mooi tegen de vlakte, met zijn roze sok nota bene. Uit onbegrip van zijn eigen overwinning knielde de Pool na de wedstrijd nog voor Badr Hari waarna hij uit gevaar voor eigen leven werd weggewuifd.

Uiteraard pakte Badr zijn verlies zeer sportief op. Er kwam geen felicitatie vanaf en ook bij de uitslag toonde hij zo veel wederzijds respect voor zijn tegenstander, dat hij de ring uitliep om lekker lavendelthee te gaan drinken met z’n vriendjes. Een reëlere gedachte is dat hij met zijn driftharses z’n kleedkamer en een paar bewakers aan gort geslagen heeft. Uit eerste hand (van Dennis zelve) heb ik vernomen dat er in het publiek in ieder geval een lekker agressief sfeertje hing. We hopen dat de vier supporters van Wrzosek levend zijn thuisgekomen.

Watch on YouTube

Nog geen reacties