Avondklok was onzin, aldus “expert”

Ze zijn niet van de buis te meppen, de corona-experts. Natuurlijk dokter Gommie, die vrouw met dat jaren ’80 punkkapsel en Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. De laatste zei gisteravond bij Beau iets dat elk zinnig denkend mens allang wist: de avondklok heeft geen reet gedaan tegen besmettingen met covid-19.

Je hokt dus 17 miljoen mensen op voor niks. Met wankele wetgeving een oorlogsmaatregel invoeren waar vooraf al van werd gezegd dat het onzin is. Misdadig gewoon. Maar laten we heel even kijken naar die experts. Het RIVM zei namelijk dat de avondklok wel werkte toen er verlengd moest worden. Dat is vreemd. Het RIVM, een overheidsorgaan, praat naar de mond van het kabinet. Grutjes. En laten we ook nog even naar dokter Gommie koekeloeren. Diederik riep voor het invoeren van de avondklok dat het niets zou helpen. Nog geen 12 uur later tikte hij vlug op Facebook dat het wel een heel goed idee is. Wat is er in de tussentijd gebeurd, denk je? Precies, die is gebeld door Rutte. Onze experts zijn dus niets meer dan marionetten. Weet je dat ook weer als je weer ziet op de tv. Paar maanden in de avond binnen gezeten voor Jan met de korte achternaam (niet Roos).

9 reacties op “Avondklok was onzin, aldus “expert”

 1. Frits Frenckel zegt:

  Rutte belt Jaapie, Jaapie belt Gommie. En na meer dan een jaar nog geen IC bedje erbij (Rutte wil niet betalen, wel zelf weggesloopt). Nog niks gedaan met de aerosolen, terwijl onderzoek na onderzoek bewijst dat de monddoekjes niks helpen. Wie weet het nog? Oh en blijf van de HydroxyChloroquine af, want dat is gevaarlijk (voor de propaganda, ja).

  0
  0
 2. bank cyber attack zegt:

  901446 696507Hi there! I could have sworn Ive been to this website before but right after reading by means of some with the post I realized it is new to me. Anyhow, Im certainly glad I identified it and Ill be book-marking and checking back often! 213789

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.