Arme Johnny de Mol

Wat moeten we allemaal medelijden hebben met de miljardairszoon. Naast tante Linda en vader John kan hij toch wel als een van de grootste slachtoffers gezien worden van het hele misbruikschandaal bij The Voice. Zelfs zo erg dat ie moest huilen op de teevee. Wel in de show die hij van papa kreeg trouwens.

Maar wat is er nou zo erg aan? Die jongen kan er toch ook niks aan doen wat er is gebeurd? Nou, misschien moet je even een toontje lager zingen als jezelf verdacht wordt van poging tot doodslag op je ex. Is nou ook niet echt vrouwvriendelijk, zeg maar.

32 reacties op “Arme Johnny de Mol

  • Een van de 5 VNL stemmers zegt:

   Blijf het wel verbazend vinden hoe Johnny, de ladyshave en die Dijkstra de moraalridders uithangen aan tafel, wetende dat hun praktijken ook al half op straat liggen klaar voor het boemerang-effect. Ik ben zelf binnen 5 minuten ook klaar dus zou Dennis daar nooit op aanvallen bijvoorbeeld.

   22
   3
  • karin zegt:

   LEES EVEN!

   Google:
   Johnny de Mol onder vuur na grensoverschrijdend gedrag.

   Dit filmpje is nu al 1 week NERGENS uitgezonden.
   Hoe dan?
   Waarom niet?
   Johnny de Mol Jr is de ergste van allemaal.

   5
   0
  • Eté zegt:

   Tja die John de Mol is Machtig.. Rijk… Arrogant… Kill… Loopt naast zijn schoenen vanwege zijn centen… Hoe zou hij reageren als het zijn kind zou overkomen… Hij heeft geen dochters maar het zal maar je kind wezen…

   En Linda tja ze heeft vette verdriet… Maar Lieke van Lexmond had destijds ook verdriet… Toen Jeroen met Linda was vreemd gegaan…

   Ja en Linda Karma is een bitch….

   Karma doet zeer…. 😢

   4
   3
 1. Nathalie zegt:

  Wat hard hij is ook maar een mens! En kan hier niets aan doen. Zijn vader is heel hard maar Johnny de mol is een gevoelige man en laat zijn emotie gewoon tonen. Ook mannen kunnen huilen!

  12
  18
  • dubaigas zegt:

   laat die jongen toch een potje gaan knikkeren bij Linda thuis.
   Ik heb ook nog een sjoelbak voor hem klaarliggen.
   Nog nooit zo’n volslagen – huichelachtige – kinderachtige familie meegemaakt.
   verschrikkelijk! Oh, ja, tikkertje kunnen ze ook nog doen, voor als het knikkeren
   soms saai wordt!

   11
   3
  • Op_sensatie_belust zegt:

   Net gekeken, Als die vrouw niet had ingegrepen, dan had ie ’t broekje van Pong naar beneden getrokken en die goedlachse chinees afgetrokken on stage en uiteindelijk die huilchinees keihard anaal verkracht….als er dan nog iemand had ingegrepen zou Johnny roepen:,, joer faaierd”

   0
   0
 2. AT5 voorlees Merel zegt:

  Wat is Johnny’s programmaatje toch een drie keer niks. Maar de gasten soms wel aardig, maar het helpt allemaal niet. Eng mannetje, dat de indruk geeft vroeger zwaar misbruikt te zijn.

  4
  2
 3. Het leven is geen knikkerspel zegt:

  Er is maar één uitweg in deze situatie voor John de Mol en die is de overdracht naar zijn zoon. Sr heeft aangetoond geen affiniteit te hebben met de werkvloer en de vrouwen in zijn bedrijf. Daarentegen heeft jr dat wel affiniteit met de werkvloer. Hij heeft een ruime ervaring met het vrouwelijk geslacht en gelijke behandeling is ook bij hem in goede handen. Heeft laten zien dat een vrouw net zo goed een knal voor z’n kop kan krijgen als elke willekeurige vent. Met bejaarden en mongolen heeft hij ook ruime ervaring dus mochten die nog klachten hebben dan beschikt hij over de linkse en rechtse oplossing.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.