Arme Dennis. Juultje Tielemans date met Don de Jong

Potverdikke. Onze Dennie heeft klap na klap te verwerken. Youtube gooide Roddelpraat al op geel, vader Marcel woest na de laatste uitzending, binnenkort stopt Jan met leven en nu is ook nog zijn grote liefde Juultje Tielemans ervan tussen met dat vervelende jochie van een Don de Jong. Nondeju!

Ging Juultje al eerder met Gio nu is die andere Youtube-ster aan de beurt. En dan hebben we het inderdaad niet over Dennis. Terwijl onze Dennieboy al jaren verliefd op het grietje is. Jan heeft eens een date tussen de twee geregeld op Clubhouse, maar daar is het nooit van gekomen. En nu zit ze dus met haar prachtige kont op de neus van Don. Arme Dennis.

18 reacties op “Arme Dennis. Juultje Tielemans date met Don de Jong

 1. Mr. Shownieuws zegt:

  Hopelijk plaatst ze komende week een mooie foto in de nieuwe badkamer met tegeltjes van het tegeldepot. Mede mogelijk gemaakt door Don en z’n huilende moeder.

  0
  0
 2. Betuws_Branie zegt:

  Ik denk dat Juultje gewoon houdt van wol spinnen en een mooie donor heeft gevonden in Don’s wenkbrauwen. Maar goed, het beste samen gewenst! ♥

  0
  0
 3. Golddiggers zegt:

  Smerige aandachtshoererende golddiggers. Als je met dit soort jochies gaat waarbij de balletjes nog moeten indalen dan gaat het maar om 1 ding.
  Houd niemand voor de gek Juultje. Kom er nou gewoon voor uit.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.