Anouk en Ali b zijn samen gespot

Juicechannel deelt in hun verhaal een roddel: Anouk en Ali b zijn samen gespot. Ze zouden twintig minuten tegen elkaar hebben zitten fluisteren op een bankje.

Juicechannel ligt uit: “De twee waren voorheen altijd goede vrienden, maar na het hele Voice schandaal heeft Anouk afstand genomen van Ali b. Het kan goed zijn dat ze elkaar gisteravond voor het eerst weer hebben gezien en daarover gepraat hebben.”

Ali b was natuurlijk een beetje een stoute jongen geweest bij The Voice of Holland. Dat viel bij Anouk (uiteraard) niet in goede aarde waardoor de vriendschap ook op een lager pitje kwam te staan. Ali b dook eerder al weer op in het Instagram-verhaal van Browniedutch. Nu dus in het openbaar fluisterend met Anouk.

Waar zouden de twee het over gehad hebben?

21 reacties op “Anouk en Ali b zijn samen gespot

  • Dubai zegt:

   Aha, Ali B was al in het land, dat was teken aan de wand 1. Nu gaan ze zorgvuldig de terugkeer van Ali in de media plannen. Het geld zal immers wel op zijn na jaren van Corona en op de vlucht voor je slachtoffers.

   12
   1
   • Anoek zegt:

    Wat is die Anouk toch sneu. Eerst een huilverhaal bij een talkshow. Om vervolgens gewoon met Ali B om te gaan als de mediastorm is gaan liggen. Verontwaardigd voor de bühne dus.

    24
    1
 1. Apfan zegt:

  Ali Bouali, de knuffelmarokkaan die de verkrachtingsmarokkaan werd. “Ik heb zin om je te neuken..” bah. Doe mij dan maar Jan Roos die voorstelt urenlang te beffen.

  22
  1
 2. Janus Roos het xxxl liegende alcohol🐷 zegt:

  Le uuuuuu kkkkkkkkk
  Bijna weekeinde
  Borreltje op vrijdag pilsje op zaterdag
  De rest van de week drink ik niet en zit op de racefiets

  5
  1
 3. Dennus S vanuit de PieterBaanStraat te Enschede zegt:

  Mijn nieuwe verloofde op haar reedt trommelen op straat, best nog beschaafd. Volgende station wordt wurgsekks, ja toch, geyllll, doneer voor mijn weekeindjes, kom op, betaal

  1
  5
 4. Chantal Jensen zegt:

  Ze vroeg of ze moest pijpen om het goed te maken bij haar mattie en zei dat dat verontwaardigde showtje van haar op tv over de Voice alleen voor haar image was. Want alles is voor de show bij deze door en door commerciële werpzeug.

  9
  2
 5. Erik zegt:

  Smerig volkje die huilbn-ers. Alles voor de mediabekendheid. Geef mij maar die rechtdoorzee kerels van RP. Beetje ome Sjon de mediaking te kakken zetten. Heerlijk ! ! !

  7
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.