Anna Nooshin is een faker

Eigenlijk is iedereen wel klaar met de omhooggevallen pedante tante. Wat kan ze eigenlijk? Nou, dat weet alleen Anna, want die is bijzonder gek op Anna. In ieder geval is de hype over en hebben de meeste mensen geen zin meer in dat aanstellerige kind.

Zo erg dat er heel veel mensen stoppen met het volgen van het vrouwtje, die dag in dag uit haar luxe leventje op Insta gooit en als dat niet scoort haar tetten maar weer eens in de uitverkoop smijt. Zelfs haar haar verven kon geen verschil meer maken en dus besloot Nooshin iets te doen wat het einde zal inluiden. Ze kocht volgers. Wow, dan ben je echt kansloos. Ze schommelde rond de 995.000 en binnen een dag kwamen er 47.000 bij. Dat is onmogelijk, behalve als je de poeplap (portemonnee) hebt getrokken.

74 reacties op “Anna Nooshin is een faker

 1. Suzanne zegt:

  Het is zo dom. Want als je kijkt naar de aantallen van kijkers met haar Reels zijn het er 5 of 6 duizend terwijl ze 1 miljoen volgers heeft. Het is net zo dood en nep als haar haren.

  4
  0
 2. Odeklonje zegt:

  Er zijn zoveel van die fakers die volgers kopen, neem een Enzo Knol: 3 miljoen volgers. M.a.w. 1 op de 6 Nederlanders van jong tot oud volgt hem? Sodemieter op man!!!

  6
  0
 3. ^^^GRILLMEISTER^^^ zegt:

  Aangezien Dennie van de botjes met huid erop is qua copuleren, zou hij Anna Noshin eens moeten doen, review ervan in de uitzending! Je had bij Vara vroeger het programma Kassa!, het ging over producten/diensten vergelijken en testen. Zoiets kan Dennie ook doen, maar dan met vrouwen, het liefste (semi-)BN-vrouwen.

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.