Uit eerste hand

Anna Nooshin doet aan fatshamen, Jan verdrietig

Anna Nooshin doet weer toneelstukje

Dat godvergeten arrogante stuk vreten van een Nooshin met haar uitgemergelde hongerlichaam vindt het dapper als mensen met een onsje meer op de foto gaan. Het moet toch niet gekker worden. Alsof people of high BMI normaal niet op een foto durven vanwege hun vetrollen. Donder nou heel snel op.

“Even ter verduidelijking van dit bijschrift en dit verhaal (omdat er een paar zure citroenen op me afkomen): het gebruik van het woord dapper heeft niets te maken met de maat van iemand in deze shoot”, zegt Anna. Nou, de groeten en drie keer bedankt op zijn Fries. Dat gelooft geen hond.

“Ik zei dapper, want voor elke vrouw, ongeacht de maat, is het ongelooflijk eng om je kleren uit te doen voor een campagneshoot. Vooral eng als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Geen van deze vrouwen had nog ooit voor de camera gestaan. Laat staan dat je het halfnaakt doet.” Ja ja, ok. Dus iedere vrouw is dapper die op de foto gaat. Kom op zeg.

“En als die zure commentatoren de moeite zouden nemen om de video’s te bekijken die ik heb gepost: de reden dat ze nooit hadden gedacht dat ze dit zouden kunnen, is precies dit soort commentaar. Omdat de samenleving zo gemakkelijk oordeelt, blijven ze liever op de achtergrond.” En dan toch toegeven dat het om gewicht gaat. Wat een domme muts.

Jan Roos: “Names de bond van mensen met licht overgewicht kunnen wij stellen dat Anna Nooshin ons buiten de maatschappij plaats. Nu zijn wij dapper als we ons dikke lijf durven te tonen. Dat doet heel erg veel pijn en we zullen doorstrijden voor de acceptatie van alle vette mensen van vlees.”

https://www.instagram.com/p/CSEOHQXC1KM/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties