Anna Drijver is een verdomd slechte actrice

Anna-drijver

Althans, dat vindt Jan. En als hij dat vindt dan is dat zo. Hij heeft zich groen en geel lopen ergeren aan de acteerprestaties van deze dame in de serie Undercover. Manmanman, alsof ze zo van de amateurtoneelclub Nibbixwoud op deze klus is gezet. Werkelijk geen een regel komt een natuurlijk manier uit haar snoet. Het lijkt wel alsof ze alles aan het voorlezen is van de teleprompter.

Nu weet ik ook wel dat we in ons land niet gezegend zijn met goede actrices. Als Carice van Houten de beste is dan weet je het wel. De enige buitenlandse doorbraak van deze middelmatige actreutel is Game of Thrones. De enige reden dat ze daarin mocht spelen is omdat de makers geen Amerikaanse acteurs wilde hebben omdat die niet 16 uur per dag 7 dagen per week willen draaien voor een hongerloon en niet in elke scène hun tieten laten zien. En Carice dus wel.

Net als die andere theemuts. God, hoe heet ze nou. Die altijd de rol mag spelen van irritant k*twijf omdat ze dat is en niet anders kan. Halina Reijn is dat. Die kan er ook geen ene hout van. Of wat dacht je van Georgina Verbaan, nog zo’n non-talent. Die heeft ook maar 1 standje: namelijk die van Georgina Verbaan. Een andere rol zit er niet in. In Hollywood zou die nog worden afgewezen voor een bijrolletje in Fake Taxi. En ze vinden zichzelf toch fantastisch.