Entertainment

Angela de Jong klaar met Johan Derksen: ‘Kiest kant van daders’

Angela de Jong ergert zich ongelooflijk aan het feit dat Johan Derksen het altijd op neemt voor de daders. “Trek je hoofd eens uit je harige reet!”

Voorspelbaar

Het begint inmiddels zó voorspelbaar te worden dat het schadelijk is voor de status van Vandaag Inside, als er weer wat vervelends ontdekt wordt in de mediawereld, begint Johan Derksen het ineens op te nemen voor de daders. Zó opzichtig dat het inmiddels een trucje lijkt. En Wilfred Genee? Staat erbij en kijkt ernaar.

Johan heeft de slachtoffers en de vrouwen die zich uitspreken tegen WNL-baas Bert Huisjes weer ongelofelijk zitten te beledigen. Dat kan zo niet verder, vindt Angela de Jong van het AD. “Bert Huisjes, Fons van Westerloo, Loek Hermans, maar ook Johan Derksen die in Vandaag Inside natuurlijk weer losging op die ‘tutjes’ ze zijn allemaal vader.”

‘Belachelijk gedrag’

“Misschien vind ik dat wel het triestst aan al die oude bokken die hardnekkig weigeren om hun hoofd uit hun harige reet te trekken. Ik vraag me altijd af of ze nu anders zouden reageren als hun eigen kinderen op hun werk het mikpunt zijn van een seksistische bullebak die in de jaren 50 is blijven steken. Of bezitten ze gewoon geen greintje empathie?” Zegt een pislinke Angela. Wilfred Takken, recensent van NRC, vindt dat Johan zich belachelijk gedraagt. “Dat het vermeende wangedrag van Huisjes een seksistische ondertoon had, was Derksen niet ontgaan. En hij omarmde dat. De vrouwen die opstonden tegen Huisjes werden door Derksen uitputtend beledigd.”

Hij gaat verder: “De vermeende zwangerschapsdiscriminatie bij WNL vond hij terecht. Dat vrouwen in verwachting raken was heel vervelend voor een hoofdredacteur. (…) Je kunt van grensoverschrijdend gedrag ook je verdienmodel maken.” RTL 5-ster Thijs Zeeman is ook klaar met het gedrag van Derksen. “De Boomer des Vaderlands heeft weer gesproken. Maar beste Johan, van sterk leiderschap anno nu, wordt simpelweg meer verwacht. Despotisme is iets voor bange leiders. Écht oog hebben voor de ander en kwetsbaar dúrven zijn, is wat we nu zoeken. Well done, Merel Ek.”

17 reacties

Wie nu Dennis ?

Net de nieuwe vlog van J. A gekeken en ik begrijp Dennis er even geen aandacht aan besteed aan haar , die begint de kont van haar moeder te krijgen

P L I E N

Belachelijke reactie van Angela ‘AD’ de Jong is een belachelijke reactie.
Alsof Johan Derksen het opneemt voor schuldig bevonden mensen die iets op hun eigen kerfstok hebben.
Dat is precies hetgeen hier dus helemaal
niet
aan de hand is.
Naar mijn bescheiden mening stelt Johan Derksen de juiste vragen aan de kneusjes en de wokies die met beschuldigingen rondwapperen alsof het gratis Oreo-koekjes zijn, maar vooralsnog hoor & lees ik voornamelijk feitenvrije aantijgingen die zonder enig bewijs de wereld in geslingerd worden.
En dat is niet oke.

Doei

En ik ben klaar met Jan en Dennis. Beetje een levenseinde (mis)bruiken t.b.v. de verkoop van een boek. En als dan blijkt dat je er maar 1000 verkoopt, ondanks publiciteit op de landelijke tv en die Jelle die de halve wereld afbeld. En de keutel intrekt want er zijn 1100 donateurs weg. Dan verdien je het niet. #doeijanendennis

Doei

Oja nog vergeten te melden. Uiteraard dubbel triest voor de mensen die deze problematiek echt hebben. Iets met over de rug om…… van.

Milko

Jantje neemt wel die buurman de maat dat die voor 7.50 zijn buren nog er bij zou lappen. Hij doet exact hetzelfde voor lui-lekker ik hoef niets te doen geld.

hannahlroos

Volg mij op tiktok

Show nieuws

`Gordon klaar met Roddelpraat , cancelt come back `

Echte Kevin

Jullie vroegen Gordon te posten zo het geschiedde , erg veel hartjes bij al zijn afwijkingen gedaan en vraag me af of hij volgende week nog langs komt

Arie*

Nsb’r Johan.

Arno

Mensen zonder ‘spuitje’ moesten maar buiten gesloten worden van johan.
Never forget.

Dave

Johan is een antisemiet!
Neem nog een b00ster!

Het gehele voetbal elftal "de dolle honden"

Beste Dhr. Roos, met vreugde kunnen we u mededelen dat we met ze alle bij uw eerst volgende vakantie samen met uw vrouw, uw dochter de nodige aandacht zullen geven in de slaapkamer. dit bericht is voor u alleen ter informatie u hoeft voor de rest geen actie te onder nemen, dat doen wij voor u.

Johan

Ik lik haar niet zo vaak.

Ad Looij

Lieve Dennis ik heb goed en ook misschien slegd niews, niet Johan D maar ik ben je vader. Pleeg gin zelvmoort want ander hep ik bekant nix meer vort. den groeten uit braband, )jou vader enik hadden een DP met jou moeder) , zeg maar op een braddrie met met friet met frikandellen, crossmotoren , dakar Dafs etc en jou vadder verkoght vort kopkaas ok nog. innen grotten inteeld fist. ik hou nog steeds van je

Jack

Johan is een v.a.x.x n.a.z.i

Piet precies

Er staat hier een comment tussen, die echt niet kan. Hoezo goedkeuren en dit wel toelaten? ‘ob deze weizen gad dese wepside nar de kloote’

Weeeeesssiieee

RoddelPraat! Er is een nieuwtje!! Maxime meiland wint smaadzaak waaat gooooooooooeeeeeeeeeeddd.. hoelang duurt het voordat jullie dit oude al bekende nieuws plaatsen…. En stop met doneren! Het is puur het faciliteren van de doodswens van Dennis! Om zijn naasten goed achter te laten! Stop met doneren!