André Hazes zit aan de anabolen

dree

Waar zit de beste man eigenlijk niet aan?

Andre Hazes, misschien wel de beste zanger sinds André Hazes, lijkt zijn levensgeluk weer te hebben gevonden. Na een welverdiende vakantie met zijn nieuwe geliefde Sarah van Soelen is Dreetje ook weer volop in zijn eigen gym te vinden. En wat blijkt?! De biceps van Dree zijn op een onnatuurlijke manier groot geworden, zo laat hij op Instagram zien.

Daar hebben we verder geen mening over, moet ‘ie zelf weten, maar het is wel spijtig dat je testikels ervan krimpen. We hebben met Sarah te doen.

14 reacties op “André Hazes zit aan de anabolen

 1. Harry zegt:

  Wat een achterlijke, zelfvoldane nakketikker is dat? Die rukt zich zeker 10x daags af voor de spiegel. Het zou je pa maar wezen. 🤮

  0
  0
 2. Henk Spermatank zegt:

  Dit is inderdaad een duidelijk gevalletje anabolen + eiwitshakies.
  Zulke armen krijg je niet zomaar van naturel training en het af en aan trainen wat Dreetje de afgelopen jaren heeft gedaan. Dan moet je consequent om de dag je armen trainen.

  0
  0
  • Henk Spermatank zegt:

   Idd zeer discutabel. Er zijn genoeg verhalen over bijwerkingen van Sarms die behoorlijk in de buurt komen van andere Anabole steroïden.
   Kom ik bij mijn punt van hierboven, ook Sarms is een steroïden en dus ben je niet 100% naturel ( natty ) bezig en dan zou je deze armen ook niet in zo’n tijdsbestek kunnen krijgen.
   Arme Sarah gaat het inderdaad nog moeilijk krijgen met een kale dreetje junior. Letterlijk junior in zijn geval dan….

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.