André Hazes is ook al een racist

Dat vind ik niet. Dat vindt iemand die waarschijnlijk Chinees halen op zondag ook racistisch vindt. Want hoe zit het nou? Dreetje ging met een paar maten Japans eten en vond het leuk om daar een foto van op Insta te mikken met een Japanse tekst. En dat mag niet, want heel racistisch.

“Ontoelaatbaar” omdat het hier “culturele toe-eigening” is, aldus deze boze Japanner die dit in mijn taal schrijft. Oh wacht, dat is dan ook culturele toe-eigening. Schrijf lekker in je eigen taal, stuk afgekloven sushi! Kwaaie kamikazepiloot! EDUCATE YOURSELF!

112 reacties op “André Hazes is ook al een racist

 1. Goed Fatsoen zegt:

  Knettergek! Maar het gevaarlijke is dat dit soort volksmenners geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  En allemaal uit dat vreselijke amerika overgenomen. Het land waar ze het minste een idee hebben wat er in de rest van de wereld gebeurt en totaal geen idee van geschiedenis en cultuur.

  14
  0
 2. Professor Paardekut zegt:

  Nou dan zal dat lelijke dikke wijf binnenkort ook wel wat berichten in haar socials krijgen. Die eigent de wereldwijde voorraad ketjap manis op

  4
  0
 3. Domerniek Weezien zegt:

  Haha de echte jappen schamen zich kapot voor een sukkel als deze. Als je je zo had gedragen in je moederland was je per direct gedwongen tot harakiri. Notabene zelf nog termen gebruiken als “caption” en “educate yourself”. Achterlijke stinkaap! Hahah, laat je vader het maar niet horen; de klappen van zijn riem zijn genadeloos.

  3
  0
 4. Samson zegt:

  Dit is gewoon iets zoeken om over te janken. Echt totaal niet racistisch en zo niet boeiend. Dat die mensen niet moe van zichzelf worden. Man man man. Zoveel mensen schrijven wel eens dingen in andere talen. En als een buitenlander gebrekkig Nederlands tegen mij spreekt ga ik toch ook niet zeggen “Hey jij bent een racist”.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.