Televisie

André Hazes heeft Monique Westenberg weer verlaten

André Hazes heeft Monique Westenberg weer verlaten

André Hazes heeft Monique Westenberg weer verlaten. HAHAHA. Wat een grap. De relaties van Dennis Schouten hebben zelfs langer geduurd. Mag ik even lachen? Hoevaak kan je uit elkaar gaan en weer samenkomen? Waar houdt dit op? Ik heb weer eens vele vragen.

Een flinke scoop

Om nog maar even (geheel tegen mijn zin in) in de Hazes sfeer te blijven… Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer heeft het weer voor elkaar! Ze heeft alweer een flinke scoop te pakken. En het is er eentje die we wel moeten delen, want het is te hilarisch voor woorden. Onverwachts is het nieuws natuurlijk niet, maar we zijn wel verrast dat het nu al komt. Dat hadden we zelfs van André Hazes niet verwacht.

André Hazes heeft Monique Westenberg weer verlaten

Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram: “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Hoewel hij natuurlijk dacht na de docu dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk uiteindelijk helemaal niet waar hij warm op loopt. Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig.”

Geen interesse meer in Monique

Maar gaat André nu dan ook alweer op een andere blondine met een hartslag, maar zonder hersencellen zitten? “Heeft André een ander? Hmmm who knows… Zou heel goed kunnen. Hij staat er in ieder geval wel weer voor open, André Hazes heeft Monique Westenberg weer verlaten en heeft nu geen interesse meer in Monique”, aldus Yv. HAHAHA. Oh, wat een prachtig nieuws.

Nog geen reacties