Instagram

André Hazes en Monique Westenberg weer officieel samen

André Hazes en Monique Westenberg weer officieel samen

André Hazes en Monique Westenberg weer officieel samen. Dat laat André Hazes zelf weten via een bericht op zijn Instagram. ‘Mijn hart ligt bij jou’, schrijft hij bij een foto van hem en Monique backstage bij Holland Zingt Hazes.

Knipperlichtrelatie

Het meeste showbizz-nieuws wordt toch wel veroorzaakt door de familie Hazes. Hoe vreselijk het ook is, we kunnen er niet langer meer omheen. Dit keer betreft het weer eens André Hazes junior. Hij heeft een knipperlichtrelatie met de moeder van zijn kind en kocht onlangs nog zijn eigen huis.

André Hazes en Monique Westenberg weer officieel samen

De afgelopen tijd was wel bekend dat Monique en André het opnieuw met elkaar probeerden, maar nu brengt Dreetje zelf het grote nieuws naar buiten. Zojuist plaatste hij een backstage foto met Monique Westenberg op Instagram en schreef er een lap lieve tekst bij. Zo schrijft hij: “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.❤️”

Zij gelooft in hem

Mensen die op zijn bericht reageren vinden het niet meer dan rechtvaardig dat Monique deze lieve woorden van hem ontvangt. Het klopt ook zeker wel dat Monique altijd weer bij hem terug is gekomen en altijd ‘in hem heeft geloofd’. Zelfs toen hij haar kort na het huwelijksaanzoek verliet voor Bridget Maasland (off all people), kwam ze weer terug.

‘I’m your rock, you’re my star’

Monique Westenberg reageert zelf op zijn bericht met: “I’m your Rock, you’re my Star ♥️”. Hoe ontzettend mooi is dat? Laten we hopen dat ze niet té enthousiast wordt, want het kan zomaar zijn dat hij haar volgende week alweer verlaat.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties