Entertainment

André Hazes en Monique Westenberg vieren de liefde: ‘Ondanks alles’

andre hazes monique

Ondanks alle ups en downs tussen André Hazes en Monique Westenberg, wil ze ons toch graag laten weten dat zij deze dag samen vieren.

Relatie André en Monique

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg is een hele bijzondere. Ten eerste natuurlijk al een groot leeftijdsverschil, dan zou je denken dat je toch hele verschillende interesses hebt. In het begin leek het goed te gaan, maar al heel snel ging het mis. Toen weer goed, maar toch weer mis. Ze kregen uiteindelijk toch een zoontje, Dré. Dan denk je dat het gezin compleet is en het klaar is met het kinderachtige gedrag, maar ook dat is zeker niet waar.

Waar Monique genoot van het leventje als moeder, verloor André zichzelf in een leven van feesten, drank en verboden middelen. Daarnaast dumpte hij Monique telkens, als hij weer een nieuwe dame had gevonden. Bridget Maasland en Sarah van Soelen waren een tijdje samen met André, maar uiteindelijk ging hij altijd terug naar Monique, die hem met open armen ontving.

André Hazes en Monique Westenberg vieren de liefde: ‘Ondanks alles’

Monique viert het feit dat na lang wachten, André haar uit eindelijk boven al zijn andere scharrels heeft gekozen. Dit laat ze ons zien doordat ze op Instagram een foto deelt waarop zij en André elkaar een kus geven.  ‘Ondanks alles al 10 jaar mijn Valentijn, en zeven jaar geleden kwam daar nog een kleine Valentijn bij’ – doelend op hun zoon die ook André heet.

View post on Instagram
 

De relatie tussen André en Monique heeft heel wat showbizzroddels overleefd, inclusief ups en downs. Maar tegenwoordig lijken ze hun eigen ‘manier’ te hebben gevonden die voor hen werkt. André heeft Monique in het verleden wel eens gevraagd om te trouwen, maar de bruiloft is er zonder verbazing nog niet van gekomen. Toch hebben ze nog steeds de wens om ooit in het huwelijksbootje te stappen. Het zou ons dan ook niks verbazen als de bruiloft niet eens plaats kan gaan vinden, omdat André er weer vanaf ziet.

3 reacties

P L I E N

Comments komen weer niet door. De sectie kan weer dicht.

School

Monique is vast afgehaakt op de kleuterschool en heeft nooit leren rekenen. Een kleuter van 4 kan zelfs zien dat ze niet zo lang samenzijn. Of zijn de Sarah en Bridgette vergeten?

Rob vd Loo

Gewon ragt in dien bakkes, helemeul nie kanshloes , kredde mistal ok gin klenne van