Entertainment

André Hazes probeert fans terug te winnen met aanzoek Monique Westenberg

andre hazes monique westenberg aanzoek

We blijven ons verbazen over de kansen die Monique Westenberg nog geeft aan André Hazes. Na verschillende misstappen naar jongere grietjes, het verlaten van haar en kleine Dré én een tripje naar de afkickkliniek, nam Monique hem toch weer terug. Maar hij schijnt zelfs een stap verder te willen gaan, door haar ten huwelijk te vragen.

Vergevingsgezinde Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg zijn hét voorbeeld van een knipperlicht relatie in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een uitgemolken romance waar nu wel echt een einde aan mag komen. De twee kwamen bij elkaar, kregen een kind en daarna ging het alleen maar bergafwaarts met de twee. Waar Monique zat te wachten op een knus gezinsleven, had André daar nog helemaal geen behoefte aan. Hij wilde nog even spelen, niet heel gek gezien het leeftijdsverschil van de twee. André verloor zichzelf volledig in de wereld van drank, drugs en vrouwen.

Toch lijkt André Hazes altijd terug te kunnen keren bij Monique, die wil natuurlijk haar villa en centen niet kwijt, stel je voor dat je daadwerkelijk een baan zou moeten zoeken. Na het uitstapje met Bridget Maasland? Terug naar Monique. Nadat hij even gevoeld heeft aan Sarah van Soelen, is hij ook weer welkom bij Monique. Het maakt niet uit wat hij doet, zij zal hem altijd terugnemen.

André Hazes probeert fans terug te winnen met aanzoek Monique Westenberg

Volgens wraakzuchtige ex Sarah van Soelen, zit de relatie helemaal niet goed in elkaar. Dat hadden wij ook al ontdekt, maar goed. Volgens haar mag André met andere vrouwen naar bed, zolang hij maar bij Monique blijft. Maar of we haar nou moeten geloven, dat meisje zit nog steeds met een gebroken hart in haar appartement in Rotterdam.

André en Monique zouden het ‘rustig aan’ doen. Ze zijn niet constant bij elkaar en leven ook apart van elkaar. André blijft een aantal dagen in de week slapen bij Monique, maar heeft daarbuiten zijn eigen woning in Wilnis.

Toch zit André wederom in een sneltrein, om zieltjes te winnen bij zijn fans. Hij heeft natuurlijk flinke imagoschade opgelopen na zijn acties en dat is te zien, aangezien zijn shows in Ahoy ook niet uitverkocht worden. Hoe gaat hij dit doen vraag je je misschien af: hij gaat Monique ten huwelijk vragen in Ahoy! Dit weet Yvonne Coldeweijer te melden op Instagram. Wij zij het, net als velen van ons, eerst niet kon geloven, is het blijkbaar toch waar. De twee kunnen elkaar al niet uitstaan en dan toch willen trouwen? Puur marketing dus. Als we André een beetje kennen, is dit wederom doorgesnoven kaart.

17 reacties

Melanie Suikerbuik

Een echte meid van het kamp krijgt wat ze wilt

Floris Wyers

Dus om kijkers voor mijn youtube channel terug te winnen moet ik Jan Roos ten huwelijk vragen

Wally

hahaha nog even en je krijgt 2 gratis kaarten bij aankoop van een krat bier.
Het kan verkeren.

Eminem

We don´t give a f*ck about Dre

Harry Nak

Ik denk dat het straks wel mooi galmt.
Als Hazer junior straks in een lege Ahoy “Leeffff, alsof het je laatste gig is” staat te blerren

John T.

Goed idee trouwen met wie je niet eens consequent huis en bed kan delen. Juridisch misschien wel praktisch voor haar en kind.

Kamper Rafael

Je kannhet meisje wel van het kamp halen maar het kamp niet bij het meisje.
WEL GOEIE JOPEN

Thomas B. (Chiel)

Ik zoek ook al.jaren fans

Kale kees

Bij ons in de wijk heet Monique Westenberg niets voor niets het matras. Er ligt er vaker een op, dan er naast.

Monique westerbork

Mein Vater war bei die Gestapo,
Mein Mutter war bei die SS.

Rachel Hazes

Ik vond Bridget Maasland toch veel leuker. Monique is te ordinair voor mijn lieve zoon.
By the way: gratis concertkaartje bij aankoop van een gecremeerde kroket.

Ineke

Dat zal Raggel niet leuk vinden..drama bij die concerten van die ouwe junk dat was haar afdeling. Overigens op een vreemde manier passen jonge Dre en Mo wel bij elkaar..

John

Hij gaat dus weer voor een andere scharrel, terug naar mama etc

gecremeerde kroket

Het hoeveelste aanzoek is dit nou?

Radouan Terstal

Dat is dus echt niet boeiend
Hij speelt dit spelletje nou al een paar jaartjes
Whats New?

En wat kan ons het schelen?

Mark Baanders

En ik wil Dre in zijn hol naaien!

Ruud

Hij gaat nu sex speeltjes uitdelen voor de gasten die op z’n concert komen , hoe bedoel je hij doet aan bed en klantenbinding !!
En kan die monique nou echt niks beter krijgen of is het geld ??