Televisie

Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari

Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari

Oh, nee… Het zal toch niet waar zijn?! Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari. Onze grote vriend had de wedstrijd van Badr Hari gewonnen, zoals we natuurlijk hadden verwacht! Maar wat blijkt nu? Onze vecht-vriend is nu positief getest op een verboden middel.

Alistair Overeem positief getest op verboden middelen

Alistair Overeem won, zoals verwacht, de wedstrijd tegen Badr Hari natuurlijk, maar achteraf bleek dat Alistair Overeem positief getest was op een ‘niet-prestatiebevorderend middel’ Maakt het uit dan? Zou je denken. Maar het is een verboden middel, dus tja… Momentel is hij nog in afwachting van de uitslag van de ‘b-staal’ die definitief uitsluitsel zal moeten geven over het al dan niet hebben van verboden middelen in zijn systeem.

Het management van Overeem erkent de positieve uitslag: “Het gaat om minimale sporen van een niet-prestatiebevorderend middel. Tot we de uitslag van de b-staal hebben kunnen we er niet veel meer over zeggen. Gezien het feit dat het zo minimaal is en niet-prestatiebevorderend, maken we ons er vooralsnog niet heel druk om.”

Alistair versloeg Badr Hari

In de Gelredome in Arnhem versloeg Alistair zijn tegenstander Badr na een spannend gevecht. Meteen nadat hij had gewonnen, daagde hij huidig wereldkampioen Rico Verhoeven uit. Helaas zal dat gevecht op korte termijn nog niet gaan plaatsvinden. Het management van Alistair verklaarde: “Glory had al eerder aangegeven dat Alistair niet de eerste gegadigde zou zijn. Alistair had bovendien nog een MMA-commitment. Zijn beurt komt nog wel.” Oeh, spannunndddd!

Maar maatje: gebruik dan volgende keer geen verboden middelen. Dat geeft zo’n gedoe joh… Ondertussen wachten we de negatieve uitslag van de b-staal nog af, maar de zege mag al heus gevierd worden, hoor!

Nog geen reacties