Uit eerste hand

Alice Olsthoorn roddelt over Roddelpraat

Oh jee! Alice Olsthoorn doodziek

De transformatie van Alice begint steeds meer de perfectie te bereiken. Ze zit namelijk als een echte zure muts uit haar nek te kletsen in een podcast over Roddelpraat. Alles is de schuld van anderen en haar valt niks te verwijten. Ze heeft een hekel aan roddelen, maar komt zelf met vuige roddels aankakken. En ze wil geen cancelqueen zijn, maar zit op te scheppen dat ze Roddelpraat bij Talpa eruit heeft laten kieperen. Op en tot vrouw, zullen we maar zeggen.

Het is werkelijk waar niet om aan te horen. Een nuffige nicht en een transformer die niets anders doen dan klagen, zeuren en piepen. Maar goed, het geeft wel een leuk kijkje in hun garnalenbrein. Het begint al met het verhaal dat Jan bij de PVV zat “en daar vanaf is gestapt”. Uhm, Jan zat nooit bij de PVV. “Ze zijn een beetje van die beweging in Nederland van mannen die zichzelf zielig vinden en dan maar op alles gaan lopen pissen.” Aha, we zitten in een beweging en we vinden onszelf zielig, aldus twee huilebalken die een half uur lang slachtoffertje aan het uithangen zijn.

Transgender een lesje leren

Elke vorm van kritiek op Alice is transfobisch moeten we horen. Dus als je een omgebouwde niet leuk vindt komt dat door de verbouwing en nooit door het karakter. Als je diegene aanspreekt op doen en laten wil je een “transgender een lesje leren.” Alice wil ook niet meer praten over dat ze bij Talpa ging klagen dat wij haar citeerde. Waarna ze een halve podcast daarover vol braakt.

Pedo

Om het nog iets hypocrieter te maken gaan Knabbel en Babbel zelf ook maar even roddelen. “Ik heb dus gehoord dat Dennis, net als Kaj van der Ree, het met meisjes doet die jonger zijn dan 18.” Kijk eens aan. Zelf lopen piepen dat je beledigd bent, maar onze Dennis even in de pedohoek smijten. En als dat nog niet genoeg was vertellen ze dat hij een dronken meisje zou hebben verkracht. Lekker smaakvol. Echt heel Talpa. Over Jan hebben ze weinig te vertellen behalve dat hij “zijn mening niet een keer moet vertellen. Samenvattend: 22 minuten ergernis. Maar wel om te gieren.

Nog geen reacties