Alice Olsthoorn ook onderdrukt door machtige mannen

Mag ik even een gat in mijn panty pissen. Kan iemand even mijn koffie vasthouden, want ik ga op de grond liggen brullen van het lachen. Sorry, momentje aub. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. *hapt naar adem* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ok, ik ben er weer. Het staat er gewoon echt. Ook de transformer heeft iets vrouwonvriendelijk meegemaakt hoor. Kolere.

Dat het arme in de warre grietje ook een mening wil laten horen na The Voice-gate prima. Dinges moet wat, want de kachel moet branden. Het is zelfs al zo erg dat ze maar een juice channel is begonnen. Maar mag ik heel even inhoudelijk reageren. Welke machtige mannen is ze in vredesnaam ooit tegengekomen? De manager van de plaatselijk kringloop? Want over John de Mol kan ze het toch echt niet hebben. De baas van Talpa trapte namelijk Roddelpraat uit zijn online stal nadat Olsthoorn had geklaagd. Jan citeerde haar namelijk en dat schijnt niet te mogen in de parallelle koekoek woke wereld. Oh wacht, gaat het om dan haar baas bij het Kruidvat? Dan zijn de laatste zinnen, “Je angst is terecht. Ik ga je plek overnemen”, een aankondiging van Alice dat ze binnenkort filiaalmanager van deze pauper drogisterij gaat worden. Lijkt me een beetje hoog gegrepen, meid.

29 reacties op “Alice Olsthoorn ook onderdrukt door machtige mannen

 1. Kees zegt:

  Beste roddelpraat Ik hou van jullie maar over dit soort dingen moet je geen grappen maken als iemand is onderdrukt of wat dan ook geen grappen maken alsjeblieft Ik heb het zelf ooit ook meegemaakt maar dan seksueel misbruikt

  8
  52
  • Nederlandse Joker zegt:

   Zonder ironie, dit is compleet waar. Ik word misselijk van al die “mannen blijf van de vrouwen af” berichten. (Dit klopt natuurlijk ook) Met echte gelijkheid zeg je “iedereen blijft van elkaar af als het ongewenst is”. Enorm hypocriete samenleving zo. Dit gebeurd bij mannen ook en voor hen is het nog moeilijker serieus genomen te worden bij het aangeven ervan. Laten we dat ook niet vergeten

   11
   0
 2. Goddelijk gevinger van Andries Knevel zegt:

  Je zaagt je pik er af en gaat lopen zeuren als een wijf. Erger kun je het als kerel niet maken in het leven en zo is het.

  30
  0
 3. She2 zegt:

  Ja dat is ze zeker mensen. Zij is onderdrukt door de man die ze was om n poezie te nemen. Omdat hij 24/7 een poezie voor handen wilde hebben.zij wilde dat helemaal niet…arme meid. Al is de leugen nog snel de waarheid achterhaalt hem wel!

  0
  0
 4. Glenn HODL zegt:

  Ze, het, hij, zij, die, ik snap het allemaal niet meer. Deze mensen hebben geluk dat ze in de huidige tijd leven. Vroeger werd de bevolking beschermt tegen deze geesteszieken.

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.