Alice Olsthoorn bijzonder depressief

We hebben het vaak over haar, vooral omdat ze altijd zo lekker heftig reageert. Maar nu moeten we heel even serieus zijn. Alice is depressief en ziet soms het leven niet meer zitten. Dat is gewoon niet meer grappig. Ze is normaal al weleens down, maar corona helpt daar natuurlijk niet bij. Het is voor veel mensen die deze klachten hebben nu nog zwaarder dan voor normale mensen die de maatregelen zat zijn.

Want uitzichtloosheid is de basis van depressie en zeker van zelfmoord en deze periode met coronamaatregelen duren gewoon te lang. Zeker als je al moeite hebt met het gewone leven. We doen dus even niet grappig of maken er een lolletje om. We wensen Alice het allerbeste en hopen dat ze zich snel weer ok voelt zodat we weer onaardig kunnen doen tegen elkaar.

58 reacties op “Alice Olsthoorn bijzonder depressief

 1. Robbie zegt:

  Gewoon naar ‘Koetlife’ kijken Alice, was een tip van onsJan en werkt perfect. Na 1 filmpje van ongeveer een kwartier ben je als herboren en zie je hoe mooi het leven is….

  0
  0
 2. p4ntz zegt:

  Niet leeeeuuukkk… Normaal zou ik iemand aanraden even lekker Roddelpraat te kijken, maar in haar geval wellicht wat awkward. Koetlife wellicht?

  0
  0
 3. Ellie van Valen zegt:

  Alice, je was een lelijk ventje en je bent nu omgebouwd tot lelijk meisje. desondanks wil ik je in deze moeilijke periode een hart onder de riem steken. TRANSFORMERS KI KU KU! STERKTE!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.