Alice laat oren bloeden

alice

Ik zit huilend achter de computer. Wat is dit nou weer voor iets…? Na het nummer ‘Transformer’ heeft de tot auto om te toveren robot nu een heel album uitgebracht. Alsof het niet nog erger kon…

Als mijn plicht richting jullie heb ik het album aangezet om te luisteren waar we mee dealen, maar langer dan 2 minuten heb ik het niet vol kunnen houden. Ik geloof dat ik langs de dokter moet.

Dat je een ongetalenteerde, lichtgeraakte kgi kgu kgu bent is nog tot daar aan toe, maar waarom probeer je muziek te maken? Heb je een samenwerking met een hoorspecialist die nog klantjes zoekt? Want dan zou ik willen zeggen: petje af, meid!

13 reacties op “Alice laat oren bloeden

  • Jimbo zegt:

   Och ocu heeft het kind toch zo superhard gewerkt voor zijn gevoel. Ik weet nog wel een aantal waar ze een dagje mee mag ruilen waar hij voor de pauze loopt te janken. Aansteller.

   6
   0
 1. Bigblackcocksmatter zegt:

  Zijn er nog dames die val bil willen dit weekend, even lekker worden geneukt door een zwarte piemel van 34 cm. En uiteraard een jeukende muts twee weken lang. Graag alleen serieuse comments hier onder.

  0
  12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.