Ali B wil ons aan de vega shoarma


Nou, drie keer de groeten op z’n Fries. Elk pleziertje wordt ons afgenomen en nu werkt die slissende troetelturk uit Marokko daar ook nog aan mee. Niet meer drinken, niet meer roken, niet meer wippen, niet meer op vakantie en nu dus plantentroep onder een laagje knoflooksaus. De wereld is stuk.

En we snappen ook wel dat Ali zijn moeder nog verpatst als dat een paar centen oplevert, maar een beetje karakter hadden we toch wel verwacht. Dit stemt ons verdrietig. Shoarma eet je van dood dier. Punt.

26 reacties op “Ali B wil ons aan de vega shoarma

 1. Robbie zegt:

  Tja zag het daarstraks ook langskomen, denk dat er heel wat Islamietjes hier niet blij om zijn. Een Marokkaan die nepvlees verkoopt, terwijl hij het geld niet eens nodig heeft. Succes Ali, dit gaat nooit goed vallen, ik heb weleens gehoord dat ze graag schaapjes de keel doorsnijden en dood laten bloeden vanwege geloofsovertuiging…..

  16
  0
 2. Linkmiegel zegt:

  Ach god Neerlands knuffelmarokkaan denkt ook hier een graantje mee te pikken. Ze zullen hem wel gekozen hebben omdat hij zo goed ligt bij de nederlanders. Ze vinden hem zo’n lieve man… Echte Marokkanen blijven gewoon schaapie schaapie ala neuk in aarsie eten… Hij lijkt de KLM wel.

  Die gaan ook stoppen met vlees serveren in de maaltijden, echter wel alleen in de economy class want bij de first en business class blijven ze wel gewoon vlees serveren…..

  11
  1
 3. Johan de Witt zegt:

  Voor wellicht enkele tientallen duizenden euro’s zou ik hetzelfde doen. Volgende week is iedereen het weer vergeten behalve enkele boze conservatieve/gelovigen mannen die blijven hangen in het verleden.

  4
  1
 4. Rogier snackbarmrdewerker zegt:

  Is er ook een vega besneden mocropiemol
  Met wat vega kamelenstrontsaus

  Zeker zegt Ali
  Mijn mokkeltje laat ik dat iedere avond in de slaapkamer vreten

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.