Ali B wil nog meer aandacht

Manmanman. Wilde Ali B net na de race van wereldkampioen Max Verstappen al extreem veel aandacht voor zichzelf door een gênant optreden waarin hij zogenaamd freestylend een rap van het niveau kleuterschool liet horen, nu wil hij daar weer aandacht over. Dit is wat je krijgt als niemand ooit eens zegt dat het niet om jou draait.

Op twitter piept ie dat hij het mooi vindt dat zoveel mensen hem aandacht geven dat hij te veel aandacht krijgt. En dan met een foto waarin hij een gek gezicht trekt. Uhm, Ali. Het gaat erom dat jij minutenlang een man ophoudt om zijn wereldkampioenschap te vieren met een waanzinnig slechte rap. Dat je niet inziet dat die minuten niet van jou waren zegt echt genoeg. En dan deze reactie is echt die van iemand met het intellectueel vermogen van een kind van 5.

9 reacties op “Ali B wil nog meer aandacht

 1. Merco V zegt:

  Misschien kan Ali zijn vriend Marco wat aandacht schenken?
  Die Marco is momenteel iets wat eenzaam en alleen nu hij verwoede pogingen onderneemt om elke dag zijn singel ‘Code Rood’ heruit te brengen.

  6
  0
 2. DUSDAt zegt:

  Waarschuwing: straks krijg je Numidia, Kenny B, Adil El Hammouti van so you think you can dance achter je reet aan! Dan gaan ze ook fireshots maken naar jullie in hun zielige rapjes. Hahaha en niet te vergeten dat 0fux hun hond is die voor hun kruipt en voor hun mensen hackt en hoopte dat boef met hem samen zou werken, maar boef wil helemaal niks van 0fux te maken hebben! Voor niks heeft hij zijn ziel verkocht voor mensen die hem als stront zien! Niet te vergeten onze transgender Lindsey Mone die samen met rapper Lexxus een vrouw uit Tilburg aan het stalken is, omdat Lindsey Mone een omgebouwde man is en 0fux dingen laat schrijven over iemand die niet eens weet wie deze twee griezels zijn. Nu worden er trollen en nog meer engerds erbij betrokken en kijk vooral uit voor Lindsey Mone want zij zet deze viezerikken in om je te hacken samen met Beckie Boss en vooral als je aan hun bestie Glennis Grace komt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.