Ali B onthult dat zangeres Anouk stapelgek is

Wat anders kan ik er namelijk niet van maken. De troetelmarokkaan zat bij Beau te kletsen over van alles en nog wat, want Ali weet nogal veel en heeft een enorme algemene ontwikkeling opgedaan tijdens zijn periode als drugsdealer in de Almeerse Muziekwijk. De allesweter zei op een gegeven moment dat hij Anouk zo moedig vindt omdat die al een jaar haar eigen kinderen niet heeft gezien vanwege angst voor Corona.

“Elke keer als ik aan haar denk, voel ik dat en hoeveel moed ze moet hebben om haar kinderen niet te zien. Als dat eindelijk weer mag… Daar verheug ik me op afstand heel erg op”, aldus meneer B. Maar dan ben je in mijn ogen niet moedig, dan ben je knettergek. Wat voor moeder ben je als je tegen hele jonge koters zegt dat mama even een jaar niet thuiskomt omdat mama bang is voor een ziekte die jij haar kan geven. Dat is pure kindermishandeling.

18 reacties op “Ali B onthult dat zangeres Anouk stapelgek is

 1. Lio, het kind van de rekening zegt:

  Weet je wat pas kindermishandeling is? Twee zwaar verslaafde junkies die elkaar halfdood slaan en vervolgens doen alsof het allemaal zo erg niet is.
  Sonja Bakker , lees je mee?

  0
  0
   • Megan zegt:

    Als ze thuis gebleven was. Hadden haar kinderen niet naar school gegaan en konden ze niet sporten. Als kinderen dat niet kunnen staat dat hun persoonlijke ontwikkeling in de weg. Dat is erger dan dat ze een tijdje een stapje opzij doet zodat haar kinderen kunnen gaan en staan waar ze willen. Dat heet liefde en het is GEEN kindermishandeling. Ze is ook niet knettergek, want als zij corona krijgt is het einde carrière voor haar.

    0
    0
 2. Mongolen wereld zegt:

  Ik neem aan dat Anouk inmiddels 5 keer gevaccineerd is? Helemaal lek geprikt en dit keer niet door een dikke choco boko waar ze zo gek op is.
  Die moet ook een kut hebben als een dubbeldekker. Als je hem daar instopt, dan is het net alsof je een banaan in de gang gooit.

  0
  0
 3. Pomper zegt:

  Volgens mij wil ze haar kinderen niet zien omdat ze tijd vrij wil maken om zo vaak en zo hard mogelijk doorgepompt te worden. En het is algemeen bekend dat dat alleen door een 23+ hung gebeurd. Anouk lekker uitgewoond ding ik kom eraan!!

  0
  0
 4. Leandrea zegt:

  Zoiets is geen moeder maar een rasegpiste, voor astma heb je je medicijnen en hoef je geen jaar thuis weg te blijven. 6 kinderen is r ook teveel dus mooie smoes

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.