Ali B moet dood vindt zijn familie

Die eeuwige Ali heeft een documentaire gemaakt en daarin spreekt ie over zijn dode vader op niet bepaald positieve manier. En daar is zijn oom nu boos over en roept dat de hele familie B liever dood ziet gaan. Lekker volk is het toch.

“Maar om zo over mijn broer te praten, Ali B, dat is een schánde. En dan noem je je een moslim? Hoe haal je het in je hoofd met zoveel geld en dan zo’n documentaire te maken vol leugens’, gilt ie. Blijkbaar mag je als moslim naast geen varkensvlees eten en een voorhuid hebben ook niets over je vader zeggen.

“Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali van: ‘We zien hem op dit moment liever dood dan levend.’ Dus wij als familie Bouali ontkennen alles wat jij over ons familielid zegt. Het is onze broer. Jouw opa vervloekt je uit Marokko. Die vervloekt jou.” Gezellig.

“Wat jouw opa heeft gezien met zijn leeftijd van boven de negentig jaar, Ali. Hij belt mij om de paar dagen om jou en als je eens wist wat op jouw hoofd staat, dat wil je niet weten. Jij staat als de vijand nummer één van de Bouali’s op dit moment.” Veel emotie.

“Er komt nog veel meer Ali, dit is alleen maar een begin, maar de waarheid zal naar boven komen en wij als familie zullen nog verdere stappen ondernemer, zodat je die vieze documentairefilm van jou aan de kant moet doen. Vuile egoïst dat je bent.” Nou, dat wordt niet leuk met kerst. Oh wacht, het suikerfeest.

44 reacties op “Ali B moet dood vindt zijn familie

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Prima verhaal weer.
  Het leven van Ali B. boeit mij 0%
  De veschijning van Ali B. op tv noopt mij om te zappen (‘Zap Ali’)
  Het hele beweginkje van die huisvrouwtjes en hun knuffelmarrokaan heb ik nooit begrepen.
  En Ali B in een panel van een tv-programma heb ik ook altijd al irritant gevonden.

  Mocht deze oom het voorelkaar krijgen dat we verlost worden van deze galbult dan verdient die oom een standbeeld en een straat vernoemd naar hem.
  (Straat in Almere hoor. Niet te gek)

  18
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.