Uit eerste hand

Ali B laat zich kaal scheren

Ali B gespot met andere vrouw

Uit eerste hand hebben wij informatie over de iets-te-innige-knuffel-Marokkaan. Ali B laat zich kaal scheren. Dat is althans wat onze bron ons vertelt.

“Hij is compleet van het padje af en is in Almere in zijn Bentley gespot toen hij zijn kinderen bezocht”, aldus onze bron. Nou is dat nog niet zo interessant, maar wat wel bijzonder is is het feit dat hij last lijkt te hebben van dezelfde mentale ziekte als Britney Spears. Hij heeft zijn hoofd namelijk kaal geschoren.

Wat de reden precies is van de kale kop van Ali is niet bekend. We weten wel dat hij bezig is met het voorbereiden van zijn comeback. Ons vermoeden is de mentale ziekte waar we het zojuist over hadden. Het klinkt ook niet ongeloofwaardig dat Ali er helemaal doorheen zou zitten, want mentale problemen heeft hij natuurlijk sowieso al, maar schijnbaar is het erger dan we dachten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij net als Dennis gewoon zeer onzeker is over zijn haardos en daar iets aan wil veranderen. Daar kan onze geheel eigen kogelvrije kuif alleen maar over meepraten. Maar een mental breakdown klinkt logischer.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

1 reactie

20bet

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.