35 reacties op “Ali B komt terug met deze muziek: ‘Allemaal discriminatie’

 1. Chanita Perez zegt:

  Hij zij dat ik in zijn studio moest komen en in zijn microfoon moest zingen. Nu ben ik zwanger van een bruine baby en mijn zangcarrière is naar de klote.

  7
  4
 2. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Jan Roos heeft weer een verhaal bedacht, over Van Nieuwkerk deze keer, en Floris vraagt terecht naar bewijs. Jan Roos kan dit uiteraard niet leveren omdat het een dronken liegvarken is.

  10
  6
 3. Woordkunstenaar zegt:

  Als ik die slissende kakkerlak van een Ali B op straat tegen kom in november, dan…… Wat een Untermensch, ik wordt ziek van woede als ik die berberse rotkop ook maar zie. met z’n vette vieze haar.

  9
  0
 4. Marco B. zegt:

  deze lelijke kutmarokkaan met een kop als een bak met wurmen, mag wat mij betreft gelijk gestenigd worden in dat aftandse kutbergdorp van m, dat hij van jonge meisjes houdt is wel een pluspunt.

  3
  2
 5. media = virus zegt:

  dat voor 5 euro kan dennis en jan lekker feesten van jullie geld. oja jan die scoop intro is godverdomme irritant betaal dj 5 euro dan knutsel die zo vette jingel

  6
  4
 6. John de Mol zegt:

  Wat een bagger uitzending weer. Een hoop geschreeuw en gegiechel om niks. Jullie kunnen beter gaan zoeken naar een baan, want dit gaat niet lang meer duren. Vergane glorie.

  10
  5
 7. Plop, hoppa. zegt:

  Slechste uitzending ooit. Floris nodig je alleen uit om in de hoek van een darkroom te zetten waar iedereen over hem heen kan pissen. Z’n moeder zal trots op hem zijn.

  0
  4
 8. Huppelkutje zegt:

  Leuke gast die Floris, ik heb genoten! top gedaan jongens!
  1 tip trouwens , gooi die mongolen met bagger commentaar eruit! vrije meningsuiting oke , maar wat ik hier lees werkelijk om te kotsen!

  2
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.