Ali B gespot in Almere!

Ali B gespot in Almere!

Je leest het goed: Ali B gespot in Almere! En er is iets opvallends aan zijn kapsel. Het gerucht dat hij een Britney Spears-moment had en zichzelf kaal schoor, blijkt nu niet waar te zijn.

Ali B gespot

Er was eens… Nee, nee. Zo filmisch gaan we het niet maken, maar gisteren om 11:57 werd Ali B gespot in Almere bij de bioscoop en KFC in de buurt. Een oplettende volger van ons was rustig aan het rondhangen met vrienden toen ineens dé rapper van Nederland langs kwam wandelen. In zijn hand had hij een shopper wat het vermoeden opwekt dat hij een boodschapje had gedaan. Hij liep langs het groepje jongens en begroette hen.

Een dikke bos haar

Waarschijnlijk had hij door dat de jongens hem herkende en knikte daarom even naar ze. Niet wetende dat hij vervolgens gefilmd zou worden, natuurlijk. Maar wij zijn blij dat het gebeurd is. We kunnen nu namelijk zijn kale kop doorstrepen. Hij heeft gewoon nog een dikke bos haar.

Hij waant zich veilig

Zou hij zich dan ook weer veilig genoeg wanen in Nederland? “Hij liep alsof er niks aan de hand was”, schrijft onze bron. Ja, in het hoofd van Ali B zal er heus niet meer zo veel aan de hand zijn. De rest van Nederland is het echt nog niet vergeten, Ali. Bekijk de video onderaan het artikel.

Ali B Gespot in Almere
Ali B gespot in Almere! 3