Ali B: Ellen ten Damme liegt

Ali B

Zo zo. Bericht van de heer B. Volgens de gevallen artiest klets Ellen ten Damme uit haar nekharen. Wat zeg ik? Hij zegt dat ze dikke vrienden zijn en hij haar nooit wat onvrijwillig heeft aangedaan. Ze hebben wat gezoend, dat is alles. Dus Ali voelt zich in zijn hemd gezet.

Probleem is alleen dat Ali totaal niet meer geloofwaardig is. En met deze reactie alleen maar veroorzaakt dat Ellen het hele verhaal ergens gaat vertellen.

WhatsApp Image 2022 04 23 at 1.35.03 PM

42 reacties op “Ali B: Ellen ten Damme liegt

 1. Eugene van Stierenreick zegt:

  Jaja.
  Iedere persoon heeft een andere versie.
  Alie heeft geprobeerd haar te tongen na een paar vieze opmerkingen en zijn hand in haar broekje geschoven zegt Ellen.

  En Alie zegt dat ze een romance hadden en dat Ellen het heerlijk vond.

  Net zoals Lil’kleine aan Jaimie een paar liefdevolle tikjes gaf tijdens een stoeipartijtje hier en daar, en zelf ervaart Jaimie het als zware mishandeling (gelukkig had ze de beelden daar nog van).

  Dus nou gaat Alie het welles-nietes verhaaltje doen en ze hebben in Apeldoorn in een kleedkamer gezeten.

  Nou Alie liegt altijd al alles bijelkaar en zal niks toegeven dus die blijft ontkennen tot de laatste snik en zijn slachtoffers zijn gevaarlijke gekken.

  35
  7
  • Lijpemocroflavour zegt:

   Je bedoelt je hebt er op z’n Marrokaans gevraagd wat is jouw probleem ik ga jou slaan als ik jou zie…

   15
   9
  • Kutter ziefood zegt:

   Weer zo’n ontsnapte Arabische schapenneukende mongool uit het rifgebergte die niet kan omgaan met de mooie vrijheden die wij hier genieten in het grote westen. Het wordt tijd dat er een muur om Afrika en het Midden-Oosten gebouwd wordt. Misschien kan Trump ons helpen. De enige goede politicus die de wereld gezien heeft in de afgelopen 100 jaar.

   11
   16
 2. Jan Jansen zegt:

  Ja natuurlijk Ali is altijd onschuldig bah wat een viezerik terug naar Marokko met deze vieze verkrachter en misbruiker hoop dat het zelfde met zijn kinderen gebeurt.

  22
  57
  • Kim zegt:

   U snapt dat dit bericht meer over uw innerlijk vertelt dan dat van Ali B? Een beetje onschuldige kinderen zoiets toewensen! Ga u schamen in een hoekje. Op deze manier bent u geen haar beter dan Ali B.

   60
   6
  • Pascale zegt:

   Jan Jansen ik hoop dat jou toewensen je laat de kinderen van Ali B met rust hou op met hem te haten ik ben zo erg boos en verdrietig jij snapt niet hoe een ander zich voelt ik word zo agressief en kwaad en boos en huilen en verdrietig en dat ik ga schelden en vloeken en hard schreeuwen omdat ik zo erg woede ben ik ben er heilig van overtuigd dat Ali B onschuldig is en dat die 3 meiden dat hele verhaal verzonnen hebben

   0
   0
 3. Spion Telegraaf zegt:

  Jan Roos liegt ook over van alles en nog wat. Binnenkort zullen jullie het allemaal lezen in de Telegraaf. Wat gaan jullie doen als bekend wordt dat Jan Roos een pedofiel is? Gaan jullie dan nog steeds doneren? Succes Jantje hahahaha

  20
  54
 4. Adrianus Bleeker zegt:

  Voor eén keer geloof ik Ali wel. Het is geen geheim dat die ten Damme af en toe psychische volledig de weg kwijt is. Ze hreft in het verleden wel meer rare dingen gedaan en beweerd.

  36
  22
  • Sien I. Caster zegt:

   De moslims die jij daar indeelt staan duidelijk boven jouw niveau. Moslims gaan als de rest van achterlijk tot geniaal. Maar weet jij veel. Achterlijke garnaal heeft bijvoorbeeld niet eens een idee als en dat hij een Arabisch woord gebruikt dat de westerse cultuur van hen overnam, omdat de kennis van daar tot ons kwam. Persoonlijk heb ik een aantal puzzelstukjes gelegd en verbanden getrokken in de wetenschap naast een breed spectrum aan bijdragen. Wat droeg en draag jij bij übermensch trolletje Lmao. Shhh idioot. Lijk jij een stuk minder dom. Figuurtje heeft er weinig van begrepen of erger. Waar rank jij met je achterlijkheid? Stuk lager dan jij jezelf waant vermoed ik. Dus lach ik je keihard uit. Had het liever in je gezicht gedaan. Want zo ben ik. Want ook dat heb ik bewezen. Beter je mond dicht te houden tot er iets verstandigs uit komt. 👍😘

   4
   29
  • Osamab zegt:

   Islam en bijdragen in de wetenschap?
   Dat zal dan duizenden jaren geleden zijn denk ik.
   Hoeveel moslims hebben een nobelprijs gewonnen?
   Het zou me niet verbazen als het er geeneen is.

   31
   9
  • Ronald zegt:

   Noem nou eens 2 goede dingen die moslims ons hebben gebracht in Nederland of Europa…buiten een broodje dunner.

   4
   7
 5. Spion Telegraaf zegt:

  De telegraaf heeft meer aanzien dan Roddelpraat praat hahaha. Deze krant wordt namelijk niet geleid door een pedofiel.

  6
  21
  • Timmy zegt:

   Telegraaf was toch de collaborateurs krant tijdens de Duitse bezetting? Ach NS reed ze naar oost. En KLM vloog vloog nazi’s naar west. Viva Hollandia.

   10
   6
  • Bram zegt:

   En de gemiddelde Nederlandse deugmens gaf zn Joodse buren aan voor een knaak en roofde daarna hun huizen leeg. De deportaties gingen nergens zo soepel en geordend als in Nederland. Mooi volk en maar oordelen en de moraalridders uithangen in de wereld. Gaat dus veel verder dan dat krantje.
   Owja op de dag dat Rotterdam werd gebombardeerd werd er een kort geding ingetrokken. Ene Max Nord werd aangeklaagd door de Nederlandse staat voor het beledigen van een bevriend staatshoofd de heer A. Hitler. Whahaha

   3
   4
  • Jan Jansen zegt:

   De telegraaf is goed voor het inpakken van vis het is één groot zooitje daar, Mick van Wely die daar elke stagair aanrande. bah wat een corrupte zooi is het daar

   6
   3
 6. Tommy pedofiel zegt:

  Jan Roos was toch te zien in een nazi-kostuum? Wat wil je nou duidelijk maken Timmy, kleine pedo?

  5
  2
 7. nancy zegt:

  Ik denk dat Ellen wat aandacht wil en geloof haar niet. Die spoort echt niet, raar wijf.

  8
  19
  • Tienoverelf zegt:

   Sowieso, want waarom zou ze anders inderdaad Ali nog vrolijk uitnodigen en daar amicaal contact mee onderhouden. Dat wijf is gewoon knettergek. En Ali een viespeuk. Maar Ellen vooral een knettergek aandachtszoekend wijf.

   4
   8
 8. Hans Worst zegt:

  als ze liegt wat ik overigens niet denk dan moet meneer b lekker aangiften doen wegens smaad

  8
  3
  • Osamab zegt:

   Ali is een marokkaan en dat betekent altijd alles ontkennen zelfs al staat alles op beeld of zijn er honderd getuigen: gewoon alles ontkennen.

   23
   7
 9. Joost mag het weten zegt:

  Die Ellen die zwetst wel meer. Ze is een erg onbetrouwbaar labiel persoon.

  5
  12
 10. OME JAAP zegt:

  Als die Ali baba lult versta ik er geen bal van wat die uit zijn nek kraamt , ik heb wat verhaaltjes gelezen .Het is gewoon een griezel en vies mannetje.

  15
  4
 11. Prostaatmassage zegt:

  Ali heeft haar verkracht viezerik ophangen aan de hoogste boom met zijn haakneus!

  12
  5
  • Merlijn van de Streek zegt:

   Ik denk zelfs eerst ophangen en dan vragen stellen aan zijn haakneus of aan zijn medeplichtige familieleden en vrienden. Jongens wat een smeerlap is het geweest dat kun je toch niet bedenken?
   Een koopwoning, een Bentley voor de deur, een voorbeeldgezinnetje, een vrouw en twee kinderen en dan zooo’n geniepig achterbaks mannetje zijn en overal met drugs en pillen vrouwen aanranden en verkrachten?
   En alles weer keihard ontkennen.

   Echt hoor.
   Heel veel mensen zijn diep teleurgesteld

   20
   5
 12. Mr F Visser zegt:

  Nou is Ali B uiteraard een vluchtende lafbek die alles probeert te n**ken wat een hartslag heeft en wat mij betreft onverdoofde castratie verdiend, maar dat Ellen t D zich meldt als slachtoffer gaat te ver.
  Zij heeft de herseninhoud van een inktvisringen,een geestelijk vermogen van een mislukte scheikundeproef en het voorkomen van Ma Flodder voor de overgang
  Zelfs dat laat Ali B aan zich voorbij gaan denk ik,voor de rest zou ik zeggen Ali lekker in Noord Afrika blijven.
  Hij moet lekker in de jury gaan zitten van the voice of Marokko en elke keer dat hij zich daar vergrijpt lijfstraf live op televisie

  3
  8
 13. Geert W zegt:

  Een nieuw verzonnen spreekwoord zegt : Beter 100 Oekraïnse vluchtelingen naar ons toe gestuurd dan Ali B bij je vrouw of kinderen in de buurt

  10
  4
 14. Sjonnie zegt:

  Pff wordt zo moe v alles.iedereen weet het beter.alsof ze erbij zijn geweest.vind niemand het dan vreemd dat men nooit iets heeft gezegd en ineens naar jaren zegt men dat er van alles is gebeurd en dan natuurlijk de schuld v een ander.vergeet dan iedereen dat de waarheid waarschijnlijk ergens in het midden ligt. Ja misschien is er iets gebeurd maar vergeet niet dat er veel vrouwen zijn die het opdat moment helemaal niet erg vinden en een begint misschien terecht te klagen en ineens heeft half Nederland een probleem met dat persoon . misschien om iemand kapot te maken.
  Ineens rolt de helft vd de bnnr’s over de toonbank door slechte verhalen.
  En ja wellicht is er iets v waar maar het blijft zo dat hoge bomen veel wind vangen en ook vaak het slachtoffer zijn v mensen die ze kapot willen maken of er geld uit willen slaan maar dat schijnt iedereen onder het tapijt te willen schuiven en gewoon alles te willen geloven wat er wordt geschreven.volgens mij ben je dan geen haar beter.en ja meestal is het zo waar rook is is ook vuur maar als je er niet bij bent geweest verkondig dan ook niet van die heftige dingen want je weet het namelijk niet je hebt het gehoord of gelezen en dat is toch echt iets anders. een mens is pas schuldig als er bewezen is dat men deze feite ook daadwerkelijk heeft gepleegd. En niet eerder . Mensen hou toch eens op om alles maar voor zoete koek te slikken.

  5
  6
 15. Rimmen is niet duur op kinky zegt:

  Stel je voor Ali Bouali verveelt zich hij heeft een kilo coke voor zich op zijn marmeren spec bureau snuift lijnen van een meter.. een zekere Ellen appt dat zij niet weet hoe ze haar MacBook moet installeren… Ali Bouali dringt erop aan langs te komen met zijn haakneus helemaal volgepropt met de zuivere cocaïne money can buy pure disco shit…. Hij rijdt in zijn Bentley Bentijger naar Ellen die daar helemaal gefrustreerd met haar tweedehands laptop op de bank zit en zich geen raad weet… Ali Bouali begint hitsig te worden begint zich op te dringen aan Ellen…. Ellen gaat naar het toilet Bouali neemt nog een stevige snif marcheerpoeder om zich moed in te snuiven… Ellen komt terug vraagt of het al is gelukt ali slaat toe een bloedbad kontje open gescheurd twaalf hechtingen…. Volgende dag Boualis versie Ellen wilde gezellig een drankje doen we tongde altijd hadden een leuke klik…

  4
  5

Reacties zijn gesloten.