Alex Soze en 13-jarige dochter vermist

Alex Soze en 13-jarige dochter vermist

Alex Soze en 13-jarige dochter vermist. Midden in de nacht verscheen een mysterieus bericht van zijn management dat de twee spoorloos zijn. Ze zouden niet toegelaten zijn op een vlucht naar Nederland en daarna van de radar zijn verdwenen.

Alex Soze en 13-jarige dochter vermist

Op Instagram verscheen vannacht een bericht van het management van Alex Soze. Zij schreven in zijn verhaal: “Alex is niet toegelaten op de vlucht naar Nederland. We weten niet waar hij nu op dit moment is, we maken geen zorgen om hem, MAAR… Zijn 13 jarige dochter is ook niet toegelaten tot de vlucht en we zoeken haar zo snel mogelijk!!! Weet jij meer stuur zo snel mogelijk een bericht AUB.”

Wat is er aan de hand?

Wat er verder precies speelt is totaal onbekend. Het bericht is alweer van zeven uur geleden, maar er is nog geen update verschenen. Wat zou er aan de hand kunnen zijn? Het is ook wel iets voor de schreeuwlelijk om dit als publiciteitsstunt te gebruiken. Een andere mogelijkheid is dat hun telefoons leeg zijn en ze geen verblijfplaats hebben om eventueel contact te leggen. We zullen het nog even moeten afwachten.

Alex Soze en 13-jarige dochter vermist
Alex Soze en 13-jarige dochter vermist 3