Albert Verlinde is een racist

Albert Verlinde vindt juicekanalen dodelijk

Want als je over de huidskleur van iemand begint te jengelen ben je dat gewoon. De roddeltante van Shownieuws had commentaar op het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Maxima. Niet dat die kwijlebabbel van DWDD het niet goed deed, hij vond hem zelfs fantastisch. Alleen zijn huidskleur en geslacht stonden hem niet aan.

“Als ik het toch even mag zeggen: het is fantastisch dat Matthijs vanavond het interview doet, maar ik had daar toch liever een fantastische zwarte interviewster willen zien zitten tegenover haar. Het is wel weer wat we allemaal kennen. Daar verwacht ik dan iets meer verdieping.” Goedemorgen, naast dat het dus seksistisch en racistisch is wat die engnek zegt slaat het natuurlijk nergens op om dat dan “meer verdieping” te noemen. Alsof pigment en een gleuf verdieping met zich meenemen. Wat is dat toch met dat soort mensen. Dat ze denken te deugen maar discrimineren als de pestpleuris.

“Of iemand goed is of niet, daar gaat het niet om. Maar als je een statement wil maken van: we leven nu in 2021 met alles wat er in de afgelopen twee jaar aan discussies geweest is, dan zou het niet zo vreemd zijn geweest.” Oh, we leven in 2021. Dan moet je dus tegen een blanke man zeggen dat ie moet opzouten, want er is “meer verdieping” nodig. En dan dat “Of iemand goed is of niet, daar gaat het niet om”. Dus je laat de koningin niet interviewen door kwaliteit, maar door een kleurtje. Wat ben je dan een ongelofelijk dom stuk vreten. En dan nog wat, het is 2021 en in de meeste roddelrubrieken van dit land zitten blanke homo’s te kletsen. Moeten die niet eens vervangen worden door bijziende transseksuele pygmeeën met één been?