Akwasi bij NPO over BLM

Akwasi

Dat je een programma maakt dat ‘Black Lives Matter, een jaar later’ heet is eigenlijk om te janken. Want laten we wel wezen, de organisatie heeft toegegeven een Marxistische agenda te hebben, het hele gebeuren heeft veel doden en ik weet niet hoeveel miljarden schade opgeleverd en de polarisatie is nadien nog nooit zo groot geweest. Maar goed, de NPO heeft dezelfde agenda dus die doen alsof het een liefdadigheidsinstelling betreft die bloemen uitdeelt in plaats van haat. En dat laten ze dan weer door opruier/geweldoproeper/dief/chanteur/anti-persvrijheidstrijder Akwasi aan elkaar praten. Ze kennen echt geen enkele schaamte.

Akwasi riep op de Dam tijdens de illegale BLM betoging daar dat hij Zwarte Piet op zijn smoelwerk zou trappen als ie hem tegen zou komen. Moet een ander eens roepen over een andere traditie. Dan zit je in de bak en ben je daarna je leven niet zeker. Maar niet Akwasi hoor, die mocht zijn straatje toen al komen schoonvegen bij talkshow M. Hij was woordkunstenaar of zoiets. Toen later een Radio1 interviewer daar toch nog kritisch naar vroeg pakte de rapper de laptop van de journalist en liep ermee weg. Hij moest het gesprek wissen. Moet een ander eens doen. Dan is ie nooit meer welkom in Hilversum. Maar Akwasi niet hoor, die heeft nu zijn eigen omroep Zwart daar en gaat dus in een programma over BLM zijn praatje doen.

Oh ja, het wordt gepresenteerd door Clarice Gargard. Een dame die overal racisme inziet behalve in haar eigen haat naar de “witte man”. En ze ook dochter van de man die een getrouwe was van dictator Charles Taylor, die later werd veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid. Hij is verantwoordelijk voor honderduizenden zwarte doden. Dus blijkbaar vindt niet iedereen daar in de familie dat Black Lives Matteren.