“Achterlijk wijf” laat kind zien

Pikante foto Famke Louise duikt op

Wat bezielt zo’n achterlijk wijf nou? Je gaat op de foto met je kind, plakt een beersticker op zijn hoofd en stuurt het naar 1 miljoen mensen. Welk idee zit daar dan achter? Wil je nou je baby laten zien of niet? De ex-ex-ex-ex-ex van Dreetje Hazes doet dat ook de hele dag. Waar slaat het op?

Nou ja, Nowskii zal binnenkort mama moeten troosten ziet het er naar uit.

https://www.instagram.com/p/CbZyo1FIoqp/?utm_source=ig_web_copy_link

31 reacties op ““Achterlijk wijf” laat kind zien

  • Harjo Thijs zegt:

   Tja, die is al helemaal uitgewoond door die Ghanese paling van d’r vriend. Als jij bezig bent, zou ze vragen of je al bent begonnen!

   47
   0
  • Ludo Sanders zegt:

   Maak je maar geen zorgen. Die van mij is niet zo groot, ik heb genoeg aan haar navel.

   19
   0
  • Denzel Slagerszoon Paling zegt:

   Ze publiceerde deze foto om te ‘bewijzen’ dat het kind nog leeft.
   Volgende keer ff een Telegraaf van vandaag laten zien op de achtergrond.

   Jorik deed dat ook een poos en toen ging z’n hond dood en kreeg hij veel gezeik toen hij een andere hond als stand-in gebruikte.
   Als Jorikje nou meteens wasbegonnen met berestickerds op die kleine bunzing te plakken dan had niemand er wat van gemerkt.

   Dus dat doet Famke Louise dan dus wel weer erg goed en doortrapt.
   Toch nog wat geleerd van die kleine dope-head de vrouwenmeppert!

   13
   2
  • TukkerOetLimburg zegt:

   Welke tietjes , normaal zie je dit soort vrouwen rechtop staan in de Gamma ofzo bij de afdeling planken

   9
   1
 1. Min Kortspringen zegt:

  Is al bekend wie de biologische vader is? Waarom is Ali B naar Marokko gevlucht?

  22
  0
  • Harjo Thijs zegt:

   Aan de kleur te zien, niet van Dennis. En Dennis kwam sowieso niet dieper dan haar bilnaad heb ik vernomen.

   17
   0
  • Timmy zegt:

   Bedoelde het sarcastisch. Maar inderdaad. Als ik weer eens iets heb gedaan of gezegd dat mij doet denken ‘wat ben ik toch een sufferd’, dan relativeert het heerlijk dat warme bad van achterlijkheid rond mij. Ik ben ook maar gewoon een mensje. Kijk plots ook anders aan tegen al haar volgers mij realiserend dat ze goud is voor hun eigendunk. Interessant op zeker niet.

   0
   1
  • Pascallie zegt:

   Ik ga het ook hier herhalen want ik irriteer me mateloos: De racistische reacties onder sommige artikelen is gewoon pas echt achterlijker dan achterlijk want racisme is gewoon een beetje uit de mode. Beetje flauwe pap geworden. Dat je Famke een achterlijk wijf noemt oké maar waarom als reactie op een matig leuk nieuwsbericht, een lief klein babyietje voor aap uit maken ? Misschien dat juist daarom die sticker dient??? Waarom ook weer Shirma uitmaken voor aap ? Als je dit in m’n bek zou zeggen over hen, roggel ik je hele smoel vol alsof ik een lama ben en daarna sla ik je met een stoel. Echt. Ik zweer het, dat beloof ik je. Stelletje kneuzen hier maar dan lachen over het IQ van Famke, nou, ik denk dat zij sowieso betere seks heeft met die glimmende knappert dan wie dan hier ook, dat moet je haar wel nageven en daar krijgt ze héle mooie kindjes mee. Zo mooi dat door dit soort gedoe, er een sticker op het hoofdje gaat. Begrijpelijk. Zo. Is dat ook weer duidelijk waarom ze dat doet. Helemaal niet zo achterlijk van dit wijf zoals ze normaliter achterlijk kan zijn dus.

   3
   6
  • Pascallie zegt:

   @Boekenclub, Helaas nog steeds klaarwakker. Mijn slaap is op vakantie. Volgende keer wellicht een boekje met een beter verhaal bij jou clubje lenen tot mijn slaap uitgerust is en gebruind door de zon terug komt ?

   0
   2
 2. Radovan zegt:

  Heeft ze al een nanny of kinderjuf oid? Naar het handelen en oordeel van de rechter is wat extra hulp wel nodig gezien haar emotionele kwetsbaarheid?

  8
  1
 3. Bo zegt:

  Helemaal niets ten nadele van het kindje. Alleen ik snap werkelijk waar het nut er niet van om met je kindje op de foto te gaan, maar eigenlijk toch ook niet. Doe het dan gewoon niet. Ik krijg hier zo’n “accessoire” idee erbij.

  5
  0
 4. Gooordonn zegt:

  Tja, de onnozelheid straalt van FL af. Dat komt er nou van als je denkt dat je BNer bent

  4
  0
 5. Respect voor corona zegt:

  Bo dat is het kindje ook voor haar een assossoire en inmiddels ook al een behoorlijke inkomstenbron voor de ouders. Voorlopig heeft zij alleen maar inkomsten v liedjes over Ali B over de rug v RP en zorgt het kindje er voor dat de ouders wannabee famous BN’ers kunnen uithangen en laat de baby de schoorsteen roken. Want pappa heeft ook geen carrière meer en inkomsten. Zo triest voor t kindje. Dit is een functionele relatie en een functioneel kindje. Heel zielig voor t kindje. Kinderbescherming kijk/lees je mee???????maar gelukkig heeft mams wel respect voor corona.(stond op haar eigen gekrabbelde briefje!)

  3
  0

Reacties zijn gesloten.