Ach hemeltje, ook de Glimworm doet grappig

Robbert Rodenburg is bezig met een nieuw concept en dat behelst humor. En dat, lieve mensen, is een moeilijk pad. Je moet er bijvoorbeeld humor voor hebben. En Robberto heeft heel veel, maar het vermogen om mensen te laten lachen is nog niet helemaal tot wasdom gekomen, zeg maar.

En de editor moet direct ontslagen worden. Deze greenscreen is verdomme nog beroerder dan die van ons. Echt Glimworm, ga lekker mensen emotioneel interviewen. Dit is gewoon ruk.

13 reacties op “Ach hemeltje, ook de Glimworm doet grappig

  • Daan Banaan zegt:

   Aha nu begrijp ik waarom hij glimworm genoemd wordt.
   Deze kerel glimt elke avond van het kwakje wat Daan Banaan op z’n bakkes spuit.

   8
   0
 1. Common Sense zegt:

  Echt leuk wordt het nooit met dit kansenpareltje. Hét blijft ruk.
  Misschien kan hij Paul de Leeuw en Carlo Boszhart en Arie Boomsma nog behagen met dit soort sketches, maar dat zijn dan weer van die zijdezachte glij-ballen die op andere dingen letten dan taal en inhoud.

  7
  3
  • Osamab zegt:

   Ik weet niet of je het wist maar het woord Kansenparel is een sarcastische aanduiding voor niet westerse crimineeltjes(meestal marokkaantjes)

   4
   2
 2. Kweetniet zegt:

  Mag ik aan alle glimwormen mijn oprechte excuses aanbieden voor de belediging met deze glibber. Humor zit hem in hoe deze “humoristische” sketch ons een inkijkje geeft in zijn brein. Tragikomisch maar humor desalniettemin. Daarbij zie ik sluikreclame. Al kijk ik zijn en eet ik hun rommel zo min als mogelijk.

  0
  2
 3. Glennis Gross zegt:

  Ooooooooohhhwwwwww ik snap hem! De kleine bigmac menu bestaat natuurlijk helemaal niet! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhhhhaaaaaaaaa! Wat een goeie! Ik ga stuk! Wat leeeeeuukkkkk!!!!!!!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.