Relletjes

Absurd: Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer, het is toch werkelijk niet te geloven met dat schoftentuig van Talpa. Is er in de Tweede Kamer een hoorzitting over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, komt het schoothondje van John de Mol met het voorbeeld dat ze Roddelpraat eruit hebben geflikkerd vanwege Alice Olsthoorn.

“Wat is er nodig om deelnemers aan tv-programma’s te beschermen tegen machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag? Over deze vraag organiseert de commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) op woensdag 23 februari een rondetafelgesprek.” Om 19:35 kwam Paul Römer namens Talpa aan het woord. Hem werd gevraagd wat hij nou zoals had gedaan om grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan.

Paul Römer gooit Roddelpraat eruit

En waar kwam dat stuk vreten mee aankakken? Dat Paul Römer Roddelpraat bij Talpa eruit heeft gekieperd omdat we Alice Olsthoorn citeerde. Die riep de term “tranny” in een dankwoord voor een prijs. Wij riepen “tranny” en het was afgelopen bij Talpa. Dat heeft geen hol met grensoverschrijdend gedrag te maken. En ook zeker niet transfobie.

We citeerden iemand, ongelofelijke koekwaus. Maar als dit je voorbeeld is dan weet je wel zeker dat Talpa een doorrotte structuur heeft. Om notabene het programma te noemen dat Marco B. en Ali B. gate naar buiten heeft gebracht. Wat ben je dan een in- en intriest pleefiguur.

Watch on YouTube

Nog geen reacties