Abbey Hoes FHM babe van het jaar

Abbey Hoes

Wie kent Abbey Hoes niet? Nou ja, ik. Het schijnt een actrice te zijn die blijkbaar niet acteert in dingen die ik zie. Maar als je naar hij kijkt is het best een lekker ding. Wel leuk dat er een keer eentje wint met kleine tetten en een enorme reet. Maar wat het nog leuker maakt is dat Abbey helegaar niet van onnodig bloot houdt.

Zo was ze heel boos toen Gijp een keer zei” “Die is geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, wat doet ze verder?” Ze moest er erg van huilen. “Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier. Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering”, aldus Hoes.

Blijkbaar is in haar half blote hol op de tennisbaan staan niet onnodig naakt in haar mooie hoofdje. Dat is zo grappig van Neerlands activistjes. Ze zijn altijd heel principieel als het ze uitkomt en weer helemaal niet als dat ze uitkomt. Schattig gewoon.

https://www.instagram.com/p/CeRiijaKHxd/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
https://www.instagram.com/tv/CeTGsGAgRLo/?utm_source=ig_web_copy_link

37 reacties op “Abbey Hoes FHM babe van het jaar

 1. Ali B zegt:

  Abbey heeft altijd op mijn lijstje gestaan… ik helaas niet op die van haar.
  Ik heb het nog geprobeerd met een rap en twee vingers maar helaas deze tante hoeft geen carriere voor kei harde mocro segs

  30
  3
 2. René van Dijk zegt:

  Dat is wel héél erg veel tekst voor roddelpeaat-begrippen.
  Daarom ben ik ook niet verbaasd over de domme taalfout die erin ‘geslopen’ is. Maakt toch niet uit, jullie bedoelen het goed.
  En ik snap het zo toch wel.

  >>”Maar als je naar hij kijkt is het best een lekker ding. Wel leuk dat er een keer eentje wint met kleine tetten en een enorme reet”.<<

  Lekker geyl ding en ik zou haar zeker doen. En voor al diegenen die wel van een nat kutje houden: ACHTERAAN SLUITEN AUB.

  12
  0
 3. Michiel zegt:

  Nog nooit van Abbey hoes gehoord en zo te zien mis ik ook niks. Ook deze dame heeft kleinere tieten dan onze Dennis……..

  9
  1
 4. Jan Bagger zegt:

  FHM is gek op groot !
  Die billen zijn van de zelfde omvang als het hoofd van de winnaar van 2020 .
  Volgend jaar N de Jager .

  10
  1
  • Diana de B. zegt:

   Want volgend jaar gaan de vrachtwagenchauffeurs een feestje geven?

   Ik vind die Nikkie de Jager een slecht voorbeeld voor alles wat met psychische problemen kampt.
   Dit krijg je als je bezuinigt op de GGZ

   12
   0
 5. Het geweten van Holland zegt:

  Ik begrijp niet waarom er inhoudelijk wordt gereageerd op wat lekkere wijven zeggen.

  3
  0
  • Stan the Man zegt:

   Lekkere wijven moet je in hun waarde laten en vooral niet mee laten discussiëren want dan raken ze in de war en zijn ze gelijk drie weken depressief.

   4
   0
 6. Bradley van Dijk zegt:

  Ik woon in een dorpje van ongeveer 2500 mensen. En ik kan zo 5 vrouwen opnoemen bij mij in het dorp wonen, die ik lekkerder vind dan haar. Zegt genoeg. Next

  6
  0
  • Kees Momma zegt:

   Alleen in Nederland kan een wijf zonder tieten zo’n verkiezing winnen. Misschien volgend jaar weer eentje uitkiezen die wel een bh nodig heeft.

   11
   7
 7. Gordon T. zegt:

  Abbey, van harte gefeliciteerd met je cutie koppie en je heerlijke kont.

  Mag ik alsjeblieft ook met jou op vakantie? Please? 😳

  1
  1
 8. The realist zegt:

  Wat een lelijk uitgedijd ding is dat en dit heeft gewonnen???!!! WAUW … in 1 woord WAUW!!

  6
  0
 9. Choco Prince zegt:

  FHM heeft het bij mij afgedaan. Haar uiterlijk is niet noemenswaardig: tokkie hoofd, ondermaats en spekarmpjes: Worden echt mooie vrouwen tegenwoordig ook al gecanceld?

  4
  0
 10. aart appel zegt:

  Die gasten bij FHM hebben echt geen smaak. Wie zet er nou een obesitas kabouter op nummer 1 ? Misschien kan roddelpraat volgend keer een top 500 maken? Alleen dan mag Dennis niet mee beslissen want die heeft ook geen smaak.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.